Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σύσκεψη με τη European Lotteries

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες 05/02/2003 μεταξύ εκπροσώπων της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κρατικών Λοταριών (European Lotteries), υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Ανάπτυξης και εκπροσώπων της ΟΠΑΠ, με θέμα τον επικείμενο κανονισμό της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για την προώθηση των πωλήσεων στην εσωτερική αγορά.

ΟΠΑΠ: Σύσκεψη με τη European Lotteries
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στο υπουργείο Ανάπτυξης, μεταξύ εκπροσώπων της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κρατικών Λοταριών (European Lotteries), υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου και εκπροσώπων της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Το θέμα της συγκεκριμένης συνάντησης ήταν ο επικείμενος κανονισμός της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για την προώθηση των πωλήσεων στην εσωτερική αγορά.

Εκ μέρους της European Lotteries συμμετείχαν ο διευθυντής της λοταρίας της Ολλανδίας, μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Νομικών Υποθέσεων της εν λόγω ένωσης, και ο νομικός σύμβουλος της ίδιας ένωσης κ. P. Vlaemminck.

Στην Ένωση Ευρωπαϊκών Λοταριών ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ, κ. Κωνσταντίνος Κοσκινάς, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου, πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητικών Στοιχημάτων και μέλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Νομικών Υποθέσεων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα προκειμένου να ενημερωθούν οι αρμόδιοι του υπουργείου Ανάπτυξης –στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας –για τα σημεία του ως άνω κανονισμού που αφορούν στην προστασία των τυχερών παιχνιδιών και στη διατήρηση του μονοπωλιακού τους χαρακτήρα.

Τέλος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση εκ μέρους των εκπροσώπων της European Lotteries και της ΟΠΑΠ στον κοινωνικό ρόλο των Οργανισμών τυχερών παιχνιδιών και στη διασφάλιση των νομοθετικών περιορισμών για τα παράνομα τυχερά παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v