Η Βενέτης ανοίγει ξανά το Jackson Hall στο Κολωνάκι

Η εταιρεία εισέρχεται στις αγορές του φρέσκου γάλακτος και του ελαιολάδου. Στρατηγικός στόχος της για φέτος είναι να επενδύσει στην εξαγορά μικρών, οικογενειακών, ελληνικών εταιρειών παραγωγής ποιοτικών προϊόντων.

Η Βενέτης ανοίγει ξανά το Jackson Hall στο Κολωνάκι

Το Jackson Hall στο Κολωνάκι, ένα από τα στέκια της Αθήνας, ανοίγει ξανά από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ.

Το Αmerican Bar-Restaurant ξαναγίνεται meeting point στον πεζόδρομο της Μηλιώνη με το όνομα VENETI Jackson Hall, διατηρώντας την αρχική του φυσιογνωμία.

To νέο VENETI Jackson Hall περιλαμβάνει το Artisan Bakery, ένα σύγχρονο αρτοποιείο στο ισόγειο, ένα εργαστήριο παραγωγής ψωμιού στον ημιόροφο και το American Bar – Restaurant στον πρώτο όροφο. Στην είσοδο, ο κλασικός Ινδιάνος, σήμα-κατατεθέν του Jackson Hall, καλωσορίζει τους επισκέπτες.

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ μίσθωσε το κτήριο συνολικής επιφάνειας 845 τ.μ. το 2015. Mε μία επένδυση ύψους 7 εκατ. €, κύρια επιδίωξη ήταν το νέο VENETI Jackson Hall να διατηρήσει το ύφος και την ατμόσφαιρα του κλασικού Jackson Hall. Για τη δημιουργία του VENETI Jackson Hall το κτήριο κατεδαφίστηκε και χτίστηκε από την αρχή. Ενώ αρχικά διέθετε ημιυπόγειο, ημιόροφο και πρώτο όροφο, ανασκευάστηκε πλήρως για να στεγάσει το Artisan Bakery στο ισόγειο, το εργαστήριο παραγωγής ψωμιού στον ημιόροφο και το Βar-Restaurant στον πρώτο όροφο.

Με ναυαρχίδες τα σήματα Jackson’s Burgers και Pizza Mia και με Σεφ τον Jean Louis Capsalas, το εστιατόριο προσφέρει κλασικές προτάσεις αμερικάνικης κουζίνας. Το κλασικό στέκι του Κολωνακίου θα φιλοξενεί τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα, μεσημέρι και βράδυ, live σχήματα με αμερικάνικη μουσική των ‘60s και των ‘70s.

Artisan Bakery, το αρτοποιείο του μέλλοντος

Το Αrtisan Bakery προσφέρει πολλαπλές ποικιλίες café και μοναδικές γευστικές εμπειρίες όλη τη μέρα:

  • ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ: Εμπνευσμένοι, επίλεκτοι αρτοποιοί από την Ελλάδα και την Ευρώπη, με διεθνείς διακρίσεις, δημιουργούν καθημερινά μια ανεπανάληπτη ποικιλία προϊόντων αρτοποιίας από κάθε περιοχή της Ελλάδας, της Ευρώπης και από κάθε γωνιά του κόσμου. Άρτοτεχνήματα χωριάτικα, ελληνικά, Μοναστηριακά, Βυζαντινά, Γενοβέζικα, Pavé, Βιεννέζικα αλλά και μια ιδιαίτερη ποικιλία από χειροποίητες, παραδοσιακές, ελληνικές πίτες, cookies, κρουασάν, brioche, βιεννέζικα, κέικ. Προϊόντα φτιαγμένα με πάθος και μεράκι και εξαιρετικές πρώτες ύλες.
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Μια ομάδα από διάσημους Έλληνες Σεφ δημιουργεί μοναδικά πιάτα ημέρας από ό,τι πιο αγνό και φρέσκο παράγει η ελληνική γη. Αληθινά σπιτικό φαγητό με τις πατροπαράδοτες συνταγές της ελληνικής, μεσογειακής κουζίνας και πολλές φρέσκιες σαλάτες σε χαμηλές τιμές.
  • GELATERIA: H νέα σειρά « ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ 1967» με παλιές συνταγές από την εποχή που ιδρύθηκε η εταιρεία ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Αrtisan Bakery.
  • CAFÉ ΒΕΝΕΤΗ: Café Umberto, TAILOR MADE COFFEE ROASTERS, xυμοί της σειράς GREEN, ροφήματα, γεύσεις και αρώματα για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ συμπληρώνει φέτος 77 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας και διαθέτει 22 εταιρείες σε όλο το φάσμα της εστίασης. Tο 2024 η εταιρεία εξαγόρασε την εταιρεία ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ.

Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ΒΕΝΕΤΗ ανήλθε το 2024 στα 75 εκατ. € έναντι 64 εκατ. € το 2023, σημειώνοντας αύξηση 17%. Τα κέρδη προ φόρων του Ομίλου έφτασαν το 2024 τα 5.300.000 € από 6.400.000 € το 2023, σημειώνοντας μείωση 15%. Οι συνολικές πωλήσεις όλων των σημάτων του Ομίλου ανέρχονται στα 150 εκατ. €. Σε ότι αφορά στο δίκτυο καταστημάτων η εταιρεία διαθέτει σήμερα 130 σημεία πώλησης.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

Στρατηγικός στόχος της ΒΕΝΕΤΗ για το 2025 είναι να επενδύσει στην εξαγορά μικρών, οικογενειακών, ελληνικών εταιρειών παραγωγής ποιοτικών προϊόντων. Η εταιρεία προχωρά σε αγορές μικρών δικτύων και σε συνεργασίες με επιχειρήσεις που έχουν την ίδια κουλτούρα και το ίδιο όραμα με τη ΒΕΝΕΤΗ.

Παράλληλα κινείται στην κατεύθυνση εξασφάλισης πρώτων υλών παραγωγής που προέρχονται από τον τόπο μας, όπως το γάλα και το λάδι. Mε στόχο την παραγωγή και χρήση μόνο φυσικών πρώτων υλών στα προϊόντα της, η εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον στην αγορά του φρέσκου γάλακτος, στη Βοιωτία και του ελαιολάδου, στην Ολυμπία Ηλείας.

Όσον αφορά την νεοαποκτηθείσα εταιρεία ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ, έχει μπει σε διαδικασία εξυγίανσης. Παράλληλα λανσάρονται νέα προϊόντα στον χώρο του ποιοτικού παγωτού μόνο με φρέσκο γάλα, όπως η νέα σειρά «ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ 1967» με συνταγές της εποχής εκείνης, που εισέρχεται στην αγορά τόσο του παγωτού retail όσο και του παγωτού για τζελατερίες. Η εταιρεία θα επενδύσει στην απόκτηση νέου σύγχρονου εξοπλισμού, στην αναβάθμιση των καταστημάτων του σημερινού δικτύου και στην ανάπτυξη νέων σημείων πώλησης με νέο concept καταστημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v