Σπαζοκεφαλιάζουν οι αρχές με τη Stabilton!

Σε καμία απόφαση δεν κατέληξαν οι αρμόδιες αρχές του Χρηματιστηρίου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τη διαπραγμάτευση των μετοχών της Stabilton, η οποία δεν δύναται να υποχωρήσει... περαιτέρω, δηλαδή κάτω από τα 0,08 ευρώ.

Σπαζοκεφαλιάζουν οι αρχές με τη Stabilton!
Σε καμία απόφαση δεν κατέληξαν όσον αφορά στο αυριανό άνοιγμα του τίτλου της Stabilton, οι αρμόδιες αρχές της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του ΧΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, από αύριο οι επενδυτές θα μπορούν εάν επιθυμούν να κάνουν αγορές ή πωλήσεις στην τιμή των 8 λεπτών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία απολύτως μεταβολή στην τιμή της μετοχής.

Όπως ανέφεραν πηγές του χρηματιστηρίου στο euro2day.gr, πρόκειται στην ουσία για μια ”αυτοαναστολή” του τίτλου. Στις επόμενες ημέρες ενδέχεται να σταλεί εισήγηση του χρηματιστηρίου προς την Κεφαλαιαγορά προκειμένου να υπάρξει διεύρυνση των ορίων. Για να ισχύσει όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει απαραίτητα να προηγηθεί απόφαση της διοίκησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η μετοχή έκλεισε σήμερα στα 0,08 ευρώ και όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Χαμαιλέων, οποιαδήποτε μεταβολή προς τα κάτω (δηλαδή στα 0,07 ευρώ) καθίσταται... αδύνατη αφού θα... ξεπερνά τα όρια διακύμανσης του 12%, τα οποία ”ανοίγουν” μόνο εάν μια μετοχή ”κλειδώσει” εκεί με ανεκτέλεστο υπόλοιπο!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v