Eπαγγελματική εκπαίδευση για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές διοργάνωσε Interlife

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με τη διαδικασία της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, στις 9 και 11 Οκτωβρίου. Οι θεματικές ενότητες.

Eπαγγελματική εκπαίδευση για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές διοργάνωσε Interlife

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης που διοργάνωσε η INTERLIFE Ασφαλιστική, κατόπιν εγκρίσεώς τους από την εποπτική αρχή.

Η επιτροπή εκπαίδευσης της εταιρίας διοργάνωσε διαδικτυακά με τη διαδικασία της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, τα σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης Τομέα Α’ και Β’ στις 9 και 11 Οκτωβρίου 2024. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η διαδικασία ολοκληρώθηκε με σημαντικά ποσοστά επιτυχίας και συγκεκριμένα, 81,9% στον Τομέα Α’ και 78,7% στον Τομέα Β΄, ενώ οι επιτυχόντες έλαβαν το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η εταιρία ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το σχετικό κόστος, χωρίς καμιά χρέωση για τους συμμετέχοντες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

Εισηγητές των σεμιναρίων για τον Τομέα Α’ με θέμα «Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ασφάλισης INTERLIFE, Διαδικασίες Ανάληψης Κινδύνων, Διακανονισμός Αποζημιώσεων» ήταν τα στελέχη της Εταιρίας, Κατερίνα Ιωαννίδου, Γενική Διευθύντρια Ανάληψης Κινδύνων, Αριστείδης Ελευθεριάδης, Προϊστάμενος Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων και Ηλίας Μπαλάσης, Health Product Manager.

Στον Τομέα Β’ στο σεμινάριο με θέμα «Αυτοκινητικό Ατύχημα (Ζητήματα Αστικής Ευθύνης, Αποζημίωση, Ευθύνη Ασφαλιστή)» εισηγήτρια ήταν η Θεοφανία Γκέγκα, Προϊσταμένη Νομικού Τμήματος Αποζημιώσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v