Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Προς διεύρυνση συνεργασίας με EBRD

Δείπνο προ τιμήν του προέδρου της EBRD παρέθεσε η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, η οποία διατηρεί εκτεταμένη συνεργασία με την πρώτη, ιδίως στην περιοχή της Βαλκανικής, ενώ δεν αποκλείεται περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους στο άμεσο μέλλον.

Εθνική: Προς διεύρυνση συνεργασίας  με EBRD
Η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος παρέθεσε δείπνο στο Μέγαρο Μελά προς τιμήν του προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), κ. Jean Lemierre, και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της, κ. Στέφανου Βαβαλίδη, οι οποίοι επισκέπτονται τη χώρα μας.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι στο δείπνο παρεκάθησαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, σημαντικοί παράγοντες της επιχειρηματικής κοινότητας και ανώτατα στελέχη τραπεζών.

Κοινό χαρακτηριστικό των παρευρεθέντων είναι οι σημαντικές επενδύσεις των εταιριών τους στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, για την οποία η EBRD επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έχοντας μάλιστα τοποθετήσει στην περιοχή το 1/3 των συνολικών επενδύσεών της.

Τέλος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα διατηρεί άριστες σχέσεις και εκτεταμένη συνεργασία με την EBRD, ιδίως στην περιοχή της Βαλκανικής, όπου η EBRD συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο των Τραπεζών United Bulgarian Bank της Βουλγαρίας και Stopanska Banka των Σκοπίων, ενώ δεν αποκλείεται περαιτέρω ενίσχυση και επέκταση της συνεργασίας τους στο άμεσο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v