Βραβεύτηκε η πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ στα Super Μarket Awards 2024

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου από την Boussias Events, με την επιστημονική συνεργασία του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Βραβεύτηκε η πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ στα Super Μarket Awards 2024

Μία ακόμη σημαντική βράβευση απονεμήθηκε στην Πρόεδρο της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Super Μarket Awards 2024, τον θεσμό που διακρίνει τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο του λιανεμπορίου, οι οποίες ενισχύουν την ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρήσεων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15/10/24 από την Boussias Events, με την επιστημονική συνεργασία του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην κα. Χατζάκου δόθηκε τιμητική διάκριση για τη συνολική πορεία της, που οδήγησε τη ΜΕΒΓΑΛ σε τροχιά ανάπτυξης για δεύτερη φορά μετά τη δεκαετή απουσία της από τη διοίκηση της εταιρείας, αλλά και για τη συνεισφορά της στη βιομηχανία τροφίμων, με επώνυμα προϊόντα σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, εμπνέοντας τον κλάδο και δίνοντας το δικό της στίγμα.

Η ίδια κατά τη βράβευσή της ανέφερε:

«Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για εμένα να προτείνομαι για ένα τιμητικό βραβείο, που μετρά το σύνολο της έως τώρα πορείας μου στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Η βιομηχανία και το εμπόριο είναι συνοδοιπόροι, που δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν αν ένας από τους δύο σταματούσε τον βηματισμό του. Υπό αυτό το πρίσμα βλέπουμε ιδιαίτερα θετικά το γεγονός ότι οι αλυσίδες super market και το λιανεμπόριο εξελίσσονται, ακολουθούν πρωτοπόρες πρακτικές και φροντίζουν να βελτιώνουν καθημερινά την εμπειρία των πελατών τους. Ως εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ, που η ποιότητα, η καινοτομία και η φροντίδα μάς χαρακτηρίζουν, είμαστε ευτυχείς να έχουμε τέτοιους συνοδοιπόρους και θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αποψινούς υποψήφιους και όσους θα βραβευτούν, γιατί η συμμετοχή τους στην αποψινή διοργάνωση αποτυπώνει την επιθυμία τους για συνεχή βελτίωση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v