Συνεργασία Four Seasons-AGC Equity Partners για νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο

Το Four Seasons Resort Mykonos θα κατασκευαστεί κατά μήκος της ακτογραμμής του κόλπου στο Καλό Λιβάδι και θα διαθέτει 94 δωμάτια, βίλες και σουίτες με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Συνεργασία Four Seasons-AGC Equity Partners για νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο

Η εταιρεία πολυτελούς φιλοξενίας Four Seasons και η Blue Iris Α.Ε («Blue Iris») -ένα επενδυτικό όχημα της AGC Equity Partners («AGC»)- ανακοινώνουν τη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου τουριστικού συγκροτήματος, το οποίο αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του το καλοκαίρι του 2025.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το Four Seasons Resort Mykonos θα κατασκευαστεί κατά μήκος της ακτογραμμής του κόλπου στο Καλό Λιβάδι και θα διαθέτει 94 δωμάτια, βίλες και σουίτες με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Η ξενοδοχειακή μονάδα θα αναπτυχθεί σε μια έκταση 60.324 τ.μ. (649.322 τετραγωνικά πόδια) απαράμιλλης ομορφιάς, που απλώνεται από τις αμμώδεις παραλίες μέχρι τους επιβλητικούς παράκτιους βράχους.

Ο Bart Carnahan, πρόεδρος για την Παγκόσμια Επιχειρηματική Ανάπτυξη και Διαχείριση του Χαρτοφυλακίου της Four Seasons, αναφέρει:

«Η επέκταση της παρουσίας μας στην Ελλάδα αποτελεί βασικό μας στόχο εδώ και πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση των κατάλληλων ευκαιριών που θα μας επιτρέψουν να αναπτυχθούμε σε αυτήν τη σημαντική αγορά. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία μας με την AGC Equity Partners, για τη δημιουργία του πολυβραβευμένου ξενοδοχείου μας στην Αθήνα, είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το νέο θέρετρο στη Μύκονο θα αποτελέσει την ιδανική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας, σε αυτήν τη μαγευτική χώρα», και συνεχίζει λέγοντας: «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας στη νέα αυτή παραθαλάσσια όαση».

Η Μύκονος, η οποία συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, είναι γνωστή για τις αμέτρητες χρυσαφένιες παραλίες της, τα πλακόστρωτα καλντερίμια με τις πολύχρωμες βουκαμβίλιες στη Χώρα, τα ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα και την πληθώρα γαστρονομικών επιλογών.

«Η απόφασή μας να επεκτείνουμε τα επενδυτικά μας σχέδια στην Ελλάδα και να δημιουργήσουμε έναν ακόμα προορισμό-ορόσημο στη Μύκονο αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη της εμπιστοσύνης και δέσμευσή μας στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας», δηλώνει ο Walid Abu-Suud, διευθύνων σύμβουλος της AGC Equity Partners. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό το νέο θέρετρο θα αποτελέσει ιδανικό προορισμό τόσο για διεθνείς όσο και για εγχώριους επισκέπτες. Προσβλέπουμε στην εκ νέου συνεργασία μας με τη Four Seasons».

Επικεφαλής της ομάδας στο νέο πολυτελές θέρετρο θα είναι ο γενικός διευθυντής Ryan Grande, ο οποίος έχει 14 χρόνια εμπειρίας στη Four Seasons, μεταξύ άλλων σε ξενοδοχεία στο Τζάκσον Χολ, το Βανκούβερ και την Κόστα Ρίκα. Ο κ. Grande θα ηγείται της νέας ομάδας κατά την έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου, φέροντας την υπογραφή της Four Seasons, στο όμορφο νησί της Μυκόνου.

«Είναι τιμή μου να διευθύνω την ομάδα που θα εγκαινιάσει αυτό το πολυαναμενόμενο έργο», λέει ο κ. Grande. «Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Four Seasons, έχω έρθει σε επαφή με πολλά ακίνητα, διαφορετικές κουλτούρες και προορισμούς και η συμμετοχή μου στην επέκτασή μας στην Ελλάδα θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητα σημαντικό σταθμό στην επαγγελματική μου πορεία. Ανυπομονώ πραγματικά, να ανοίξουμε σύντομα τις πόρτες του ξενοδοχείου μας στη Μύκονο».

Το Four Seasons Resort Mykonos έρχεται να συμπληρώσει τη λειτουργία του ήδη υπάρχοντος Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με δυνατότητα πρόσβασης από τη Μύκονο με πλοίο ή σύντομη πτήση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v