Δυο ακίνητα στην Αθήνα αγόρασε η Blend Development

Bρίσκονται επί της Λ. Συγγρού 74 και επί των οδών Πειραιώς & Γερανίου 30. Θα λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία, ενισχύοντας τις τουριστικές υποδομές φιλοξενίας της Αθήνας.

Δυο ακίνητα στην Αθήνα αγόρασε η Blend Development

H Blend Development διευρύνει το portfolio της με την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοράς δύο κτιρίων που βρίσκονται επί της Λ. Συγγρού 74 και επί των οδών Πειραιώς & Γερανίου 30.

Τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα θα ανακαινιστούν εκτενώς, θα πιστοποιηθούν κατά LEED και θα λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία, από operators εγνωσμένου κύρους. Οι συγκεκριμένες εξαγορές σηματοδοτούν ένα σημαντικό ορόσημο στις προσπάθειες της Blend να επεκτείνει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο φιλοξενίας της εταιρείας, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Το ακίνητο επί της Λεωφόρου Συγγρού 74, πρόκειται να μετατραπεί σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, 2.300m2, με 50 δωμάτια και δύο χώρους εστίασης. Η διατηρητέα όψη θα αποκατασταθεί στην πρότερη κατάστασή της. Με ιδανική θέση δίπλα στο σταθμό του μετρό Φιξ, και εγγύτητά με το Μουσείο της Ακρόπολης και την ευρύτερη περιοχή του Κουκακίου αποτελεί μοναδικό location για την εξυπηρέτηση διεθνών και Ελλήνων επισκεπτών της πρωτεύουσας.

Το ακίνητο επί των οδών Πειραιώς και Γερανίου 30, που εξαγοράστηκε από την Prodea Investments, θα μετατραπεί σε ένα κατάλυμα 32 δωματίων, με χώρο λιανικής πώλησης στο ισόγειο. Οι εργασίες έχουν ήδη αρχίσει και το κατάλυμα θα τεθεί σε λειτουργία το 3ο τρίμηνο του 2025.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία διαμορφώνει ένα κτίριο 5.000m2, στην οδό Σταδίου 54, σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και δυναμικότητας 130 δωματίων. Οι κατασκευαστικές εργασίες είναι σε εξέλιξη και το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει το 2025.

Ο κ. Πάρις Καλλιτσάντσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Blend Development σχολίασε: «Συνεπείς με την στρατηγική μας, προχωρούμε στην διεύρυνση του portfolio μας. Είμαστε ευτυχείς που με την απόκτηση δύο εξαιρετικών ακινήτων σε περιοχές με μεγάλη δυναμική και προοπτική, επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη και διαρκή συμβολή στην προσπάθεια αναβάθμισης του κέντρου της Αθήνας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v