Νέο κατάστημα στη Δράμα εγκαινιάζει η Metro Cash & Carry

Το κατάστημα στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας είναι εύκολα προσβάσιμο από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, ενώ έχει δημιουργήσει και 24 καινούριες θέσεις εργασίας.

Νέο κατάστημα στη Δράμα εγκαινιάζει η Metro Cash & Carry

Με ιδιαίτερη χαρά η αλυσίδα METRO Cash & Carry, υποδέχεται το νέο της κατάστημα στην περιοχή της Δράμας, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας, με εύκολη πρόσβαση από την πόλη, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή. Το κατάστημα, έχει χώρους πώλησης 939m², ενώ οι βοηθητικοί χώροι αντιστοιχούν σε 742m², με συνολικά 51 θέσεις στάθμευσης. Επιπλέον, το νέο κατάστημα δημιούργησε 24 νέες θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία, ενισχύοντας την απασχόληση της περιοχής.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το νέο METRO Cash & Carry απευθύνεται στους επαγγελματίες της εστίασης, όπως εστιατόρια, ταχεία εστίαση, καφετέριες και φυσικά τα ξενοδοχεία. Το νέο κατάστημα, τοποθετείται σε μία περιοχή όπου μέχρι πρότινος δεν είχε φυσική παρουσία η εταιρεία και στόχο έχει να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες HO.RE.CA και Μικρής Λιανικής, προσφέροντας τους ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Με έμφαση στην εργονομία των χώρων και την καινοτομία, το κατάστημα διαθέτει ένα μοντέρνο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό που ακολουθεί τη φιλοσοφία της αλυσίδας, ενώ οι επισκέπτες του μπορούν να βρουν στο εσωτερικό του, τα τμήματα του κρεοπωλείου, μαναβικής, τυροκομικών, αλλαντικών, κατεψυγμένων τροφίμων, και προϊόντα μπακαλικής.

Η εξειδικευμένη ομάδα των εργαζόμενων και των συμβούλων πωλήσεων του METRO Cash & Carry στη Δράμα ανυπομονεί να καλωσορίσει τους επαγγελματίες πελάτες της περιοχής και να τους εξυπηρετήσει με την εμπειρία και την αξιοπιστία που διαθέτει στην Ελλάδα, εδώ και 48 χρόνια. Και φυσικά, όλοι οι επαγγελματίες πελάτες, μπορούν να εξυπηρετηθούν και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας metrocashandcarry.gr εξοικονομώντας χρόνο, προς όφελος της επιχείρησης τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v