American Airlines: Νέο δρομολόγιο Αθήνα-Charlotte στη Βόρεια Καρολίνα

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει την τέταρτη καθημερινή πτήση προς την Ελλάδα από τις 6 Ιουνίου 2025. Θα συμπληρώσει τα υπάρχοντα εποχικά δρομολόγια προς το Σικάγο (ORD), την Νέα Υόρκη (JFK) και την Φιλαδέλφεια (PHL).

American Airlines: Νέο δρομολόγιο Αθήνα-Charlotte στη Βόρεια Καρολίνα

Η American Airlines θα προσθέσει ένα νέο δρομολόγιο προς την Ελλάδα το 2025, με εποχικά δρομολόγια μεταξύ Αθήνας (ATH) και Charlotte, Βόρεια Καρολίνα (CLT), από τις 6 Ιουνίου 2025.

Η Charlotte είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κόμβος της American και παρέχει εύκολες συνδέσεις με περισσότερους από 130 προορισμούς στη Βόρεια Αμερική. Το νέο δρομολόγιο της American θα συμπληρώσει τα υπάρχοντα εποχικά δρομολόγια προς το Σικάγο (ORD), την Νέα Υόρκη (JFK) και την Φιλαδέλφεια (PHL).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια νέα πτήση μεταξύ Αθήνας και Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», δήλωσε ο José Freig, Vice President International Operations. «Καθώς η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ταξιδιώτες από τη Βόρεια Αμερική, η προσθήκη απευθείας πτήσεων προς την Charlotte θα συνδέσει καλύτερα περισσότερους από 60 προορισμούς στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, με όλα όσα έχει να προσφέρει η Ελλάδα. Το επόμενο έτος, η American θα προσφέρει πτήσεις προς περισσότερους προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ελλάδα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, παρέχοντας τη μεγαλύτερη πρόσβαση στο δίκτυό μας για Έλληνες και Αμερικανούς επιβάτες».

Καθώς η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει τις υπερατλαντικές υπηρεσίες της, η American θα προσθέσει επίσης νέα δρομολόγια προς τη Μαδρίτη (MAD), το Μιλάνο (MXP) και την Ρώμη (FCO).

Ξεκινώντας το 2024, η American θα επαναφέρει επίσης πτήσεις στην Κοπεγχάγη της Δανίας (CPH), την Νάπολη, Ιταλία (NAP) και την Νίκαια της Γαλλίας (NCE) για την καλοκαιρινή περίοδο 2025.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v