Trastor: Εντός Νοεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του LABS Tower

"Tο συνολικό τίμημα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα προκύψει με βάση την καθαρή αξία ενεργητικού (NAV) της εταιρείας λαμβάνοντας υπόψη ως αξία του ακινήτου το ποσό των 39 εκ. ευρώ", σημειώνει η Trastor.

Trastor: Εντός Νοεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του LABS Tower

H Trastor A.E.E.A.Π., (η «Εταιρεία») σε συνέχεια της από 03.09.2024 ανακοίνωσής της αναφορικά με τη σύναψη δεσμευτικής συμφωνίας αγοράς μετοχών για την απόκτηση του 100% της Excelsior Hotel Enterprises Limited, ιδιοκτήτριας σκινήτου στη Λευκωσία της Κύπρου, ενημερώνει επιπροσθέτως το επενδυτικό κοινό ότι το συνολικό τίμημα για την αγορά των μετοχών κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα προκύψει με βάση την καθαρή αξία ενεργητικού (NAV) της εταιρείας λαμβάνοντας υπόψη ως αξία του ακινήτου το ποσό των 39 εκ. ευρώ.

Η αγορά θα χρηματοδοτηθεί μερικώς από κεφάλαια που αντλήθηκαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ολοκλήρωσε η Εταιρεία τον Ιανουάριο του 2024 καθως και από προϊόν τραπεζικού δανεισμού.

Τέλος, εκτιμάται ότι η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί, κατόπιν πλήρωσης συμφωνημένων αιρέσεων, εντός του Νοεμβρίου 2024 οπότε και η Εταιρεία θα ενημερώσει εκ νέου το επενδυτικό κοινό σχετικά.

Οι ανωτέρω πρόσθετες πληροφορίες δημοσιεύονται κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v