Συνεργασία e-fresh.gr με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Ειδικά για την περίοδο Back to School, από τις 3 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η e-Fresh.gr προσφέρουν ειδική έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα που συμμετέχουν στη δράση.

Συνεργασία e-fresh.gr με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

To ηλεκτρονικό super market e-Fresh.gr ανακοινώνει την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη και προώθηση αμιγώς ελληνικών προϊόντων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τα προϊόντα που πιστοποιούνται μετά από έλεγχο με το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, είναι τώρα διαθέσιμα σε ειδική ενότητα στην κεντρική σελίδα της e-Fresh.gr.

Ειδικά για την περίοδο Back to School, από τις 3/09 – 10/09, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η e-Fresh.gr προσφέρουν ειδική έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα που συμμετέχουν στη δράση.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v