Attica Bank: Αρχές Σεπτεμβρίου η συγχώνευση με Παγκρήτια

Δόθηκε το πράσινο φως και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Attica Bank: Αρχές Σεπτεμβρίου η συγχώνευση με Παγκρήτια

Σε συνέχεια των από 24.07.2024 και 26.07.2024 ανακοινώσεων καθώς και της από 29.08.2024 ανακοίνωσης αναφορικά με την έγκριση της Συγχώνευσης Attica Bank - Παγκρήτιας Τράπεζας από την Τράπεζα της Ελλάδος, η «Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία» («Attica Bank») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι εγκρίθηκε σήμερα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η Συγχώνευση Attica Bank - Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. («Παγκρήτια») δι’ απορροφήσεως της Παγκρήτιας από την Attica Bank.

Βάσει του υφιστάμενου χρονοδιαγράμματος η Συγχώνευση προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, εφόσον ληφθούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις των Γενικών Συνελεύσεων των δύο πιστωτικών ιδρυμάτων. Σε κάθε περίπτωση το χρονοδιάγραμμα της Συγχώνευσης εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και υπόκειται σε αλλαγές.

Η Τράπεζα θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη της διαδικασίας της Συγχώνευσης στο πλαίσιο υλοποίησης των προβλεπόμενων στην από 18.07.2024 Συμφωνία μεταξύ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της Thrivest Holding Ltd., όπως αυτή κυρώθηκε με το α. 1 ν. 5127/2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v