Σταθερές για τρίτο συνεχή μήνα κρατά τις τιμές ρεύματος η Ηρων

Αν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφασίσει να δώσει κρατική επιδότηση και τον Σεπτέμβριο, οι καταναλωτές θα επωφεληθούν ισόποσα.

Σταθερές για τρίτο συνεχή μήνα κρατά τις τιμές ρεύματος η Ηρων

Σταθερές διατηρεί τις τιμές η Ηρων στα κυμαινόμενα τιμολόγιά της για τρίτο, μάλιστα, συνεχόμενο μήνα, παρά τις αυξήσεις στο κόστος ρεύματος.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία επισημαίνει ότι μέσα σε μια περίοδο με ανοδικές πιέσεις στο κόστος της ενέργειας, η ΗΡΩΝ προστατεύει τους καταναλωτές με λύσεις για οικονομία στο ρεύμα που περιλαμβάνουν τη διατήρηση αμετάβλητων των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας και τον Σεπτέμβριο. Κρατώντας σταθερές τις τιμές στο ειδικό τιμολόγιο για 3ο συνεχόμενο μήνα, η ΗΡΩΝ δίνει μια σημαντική ανάσα στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται καθημερινά.

Επιπλέον, αν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφασίσει να δώσει κρατική επιδότηση και τον Σεπτέμβριο, οι καταναλωτές θα επωφεληθούν ισόποσα.

Η ΗΡΩΝ, με αυτή την πρωτοβουλία για συγκράτηση των τιμών του ρεύματος, δημιουργεί ανάχωμα στην ακρίβεια κι αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωσή της στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και σιγουριάς με τους καταναλωτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v