Σιάμισιης: Εξετάζονται οι επιλογές για Elpedison και ΔΕΠΑ Εμπορίας

«Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο αυτή την στιγμή», επεσήμανε ο επικεφαλής του ομίλου. Στόχος πάντα είναι η μεγιστοποίηση της αξίας της εταιρείας», τόνισε.

Σιάμισιης: Εξετάζονται οι επιλογές για Elpedison και ΔΕΠΑ Εμπορίας
O Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY κ. Ανδρέας Σιάμισιης

«Έχουμε ισχυρή ζήτηση στην αγορά για καύσιμα, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, γεγονός το οποίο μας επιτρέπει να παρουσιάζουμε ισχυρές και υγιείς επιδόσεις. Βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στις εξαγωγές με τις επιδόσεις μας να είναι πολύ ικανοποιητικές, αναμένουμε εξίσου ισχυρές επιδόσεις και στο υπόλοιπο του έτους», επεσήμανε ενημερώνοντας τους αναλυτές για τα αποτελέσματα 2ου τριμήνου ο Ανδρέας Σιάμισιης.

Ο CEO της Helleniq Energy απέφυγε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις συμμετοχές της εταιρείας σε Elpedison και ΔΕΠΑ Εμπορίας. «Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο αυτή την στιγμή, έχουν γραφτεί πολλά στον Τύπο, όταν υπάρχει κάτι νεότερο θα το μάθετε, εξετάζουμε τις επιλογές μας, στόχος πάντα είναι η μεγιστοποίηση της αξίας της εταιρείας», τόνισε.

Την ίδια στιγμή, η υλοποίηση του ενεργειακού μετασχηματισμού συνεχίζεται σε όλες τις δραστηριότητες του ομίλου, με πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την αύξηση της αξίας της εταιρείας.

Σε ότι αφορά τις έρευνες για υδρογονάνθρακες, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης γεωφυσικών καταγραφών σε πέντε θαλάσσιες περιοχές, η επεξεργασία και ερμηνεία των ερευνητικών εργασιών βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις αποφάσεις για ερευνητικές γεωτρήσεις σε πιθανούς στόχους που θα προκύψουν να ακολουθούν το 2025.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v