Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lukoil: Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις για ΕΛΠΕ

Για ”δύσκολο στάδιο διαπραγματεύσεων” έκανε λόγο από τη Μόσχα ο αντιπρόεδρος της Lukoil, L. Fedun, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάληξη των συζητήσεων. Αλλωστε, στην ενημέρωσή του προς τους δημοσιογράφους, ο ίδιος ανακοίνωσε και άλλα επιχειρηματικά σχέδια της ρώσικης εταιρίας.

Lukoil: Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις για ΕΛΠΕ
”Δύσκολο” χαρακτήρισε από τη Μόσχα ο αντιπρόεδρος της Lukoil, Leonid Fedun, το στάδιο των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση για την πώληση ποσοστού των ΕΛΠΕ, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dow Jones.

”Παρά το ότι δεν ικανοποιούνται όλες μας οι επιθυμίες, παραμένουμε αισιόδοξοι”, είπε το στέλεχος της ρωσικής εταιρίας κατά τη διάρκεια ενημέρωσης προς τους δημοσιογράφους.

Στην ίδια εκδήλωση, άλλωστε, ο L. Fedun γνωστοποίησε την πρόθεση της Lukoil να πουλήσει τις μονάδες άντλησής της στη Δυτική Σιβηρία στην εταιρία Schlumberger.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι για σήμερα έχει οριστεί η ανακοίνωση των εξελίξεων αναφορικά με τη διάθεση του ποσοστού της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια, για το οποίο η κοινοπραξία Lukoil-Λάτση είναι η μόνη που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v