Μέρισμα για τρεις στην Epsilon Net

To ύψος του μερίσματος είναι σαφώς υψηλότερο από το αντίστοιχο περυσινό πλην όμως -όπως δείχνουν τα πράγματα- θα το καρπωθούν μόνο οι τρείς μεγάλοι μέτοχοι της εταιρείας, Γιάννης Μίχος, Εθνική Τράπεζα και Ginger Digital Bidgo.

Μέρισμα για τρεις στην Epsilon Net

Τη διανομή μερίσματος ύψους 4,878 εκατ. ευρώ (0,09 ευρώ ανά μετοχή) προτίθεται να προτείνει στην επικείμενη ετήσια τακτική γενική συνέλευση της 10ης Σεπτεμβρίου η διοίκηση της Epsilon Net.

To ύψος του μερίσματος είναι σαφώς υψηλότερο από το αντίστοιχο περυσινό (0,074 ευρώ) πλην όμως -όπως δείχνουν τα πράγματα- θα το καρπωθούν μόνο οι τρείς μεγάλοι μέτοχοι της εταιρείας (Γιάννης Μίχος, Εθνική Τράπεζα και Ginger Digital Bidgo). Και αυτό, γιατί ήδη η Ginger Digital Bidgo υπέβαλε χθες αίτημα για squeeze out και όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχει προφτάσει να αποκτήσει και τις υπόλοιπες 1.015.489 μετοχές έως τις 10 Σεπτεμβρίου που θα διεξαχθεί η τακτική γενική συνέλευση.

Ακόμη όμως και να μην προφτάσει να ολοκληρωθεί έως τότε η τυπική αυτή διαδικασία, κύκλοι της αγοράς θεωρούν απίθανο το ενδεχόμενο να δοθεί μέρισμα σε εκείνους που δεν αποδέχτηκαν την υποβληθείσα δημόσια πρόταση (πχ η γενική συνέλευση δεν θα εγκρίνει την πρόταση της διοίκησης για διανομή μετρητών).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v