Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ERGO: Πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης των εργαζομένων

Η ERGO, εδώ και 4 χρόνια, υλοποιεί το Πρόγραμμα Αναγνώρισης και Επιβράβευσης, υποστηρίζοντας τη στρατηγική της επιδίωξη να αποτελεί εργοδότη επιλογής.

ERGO: Πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης των εργαζομένων

Η ERGO Ασφαλιστική τίμησε τους εργαζομένους της μέσω του ετήσιου Προγράμματος Αναγνώρισης και Επιβράβευσης, για τη συμβολή τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων και τις επικροτούμενες συμπεριφορές που επέδειξαν την περσινή χρονιά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ERGO, εδώ και 4 χρόνια, υλοποιεί το Πρόγραμμα Αναγνώρισης και Επιβράβευσης, υποστηρίζοντας τη στρατηγική της επιδίωξη να αποτελεί εργοδότη επιλογής. Σκοπός του προγράμματος είναι να προβάλλει τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τις επικροτούμενες συμπεριφορές των ανθρώπων της, να τους αναγνωρίζει και να τους επιβραβεύει.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο CEO της ERGO, Ερρίκος Μοάτσος, τόνισε ότι "μέσω του Προγράμματος Αναγνώρισης και Επιβράβευσης, μας δίνεται η δυνατότητα να επιβραβεύσουμε την αριστεία, τα εξαιρετικά επιτεύγματα και την ιδιαίτερη συμβολή των ανθρώπων μας στη συνολικότερη πορεία της εταιρείας προς την κορυφή. Η αναγνώριση της συνεισφοράς στην πράξη, εκτός από διαδικασία επιβράβευσης, αποτελεί κίνητρο για όλους μας να επιδιώκουμε διαρκώς το καλύτερο, οδηγώντας έτσι την εταιρεία όλο και ψηλότερα. Η επίτευξη εξαιρετικών επιδόσεων και υποδειγματικών συμπεριφορών είναι στο εταιρικό μας DNA."

Στη συνέχεια η Διευθύντρια Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Βίκυ Τσιάκα, δήλωσε: "Είμαστε πολύ περήφανοι που κάθε χρόνο βραβεύουμε όλο και περισσότερους συναδέλφους και ιδιαίτερα φέτος που ο αριθμός των βραβεύσεων ανήλθε στις 18, 9 ομαδικές και 9 ατομικές. Για ακόμα μια χρονιά, η υλοποίηση του προγράμματος αποτελεί περίτρανη απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε μεγαλύτερης αξίας αποτελέσματα. Θα ήθελα να απευθύνω συγχαρητήρια όχι μόνο στους σημερινούς μας βραβευθέντες, αλλά και σε όλες και όλους όσοι εργάζονται ομαδικά, με ενθουσιασμό και δέσμευση, επιδιώκοντας να ενισχύουν την ERGO με ιδέες και δράσεις που οδηγούν προς την επιτυχία."

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα ωραίο cocktail γεύμα στους χώρους της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v