Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεπέρασε το 99% η πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη του Cosmote 5G

Το δίκτυο COSMOTE αναδείχθηκε για 8η συνεχή χρονιά ως το «πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» («Greece’s Fastest Mobile Network 2024») στα Speedtest Awards του ανεξάρτητου φορέα Ookla.

Ξεπέρασε το 99% η πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη του Cosmote 5G

Ξεπέρασε το 99% η πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη του COSMOTE 5G, του μεγαλύτερου δικτύου πέμπτης γενιάς της χώρας, με την COSMOTE να πετυχαίνει τον στόχο της νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, η ταχεία ανάπτυξη του δικτύου 5G, το οποίο πρώτη έφερε στην Ελλάδα, αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι προτεραιότητα της COSMOTE είναι η εμπειρία που απολαμβάνουν οι πελάτες από τα δίκτυά της, χτίζοντας σταθερά το μέλλον μιας συνδεδεμένης Ελλάδας

Η COSMOTE, μέλος του Ομίλου Telekom, πέτυχε πρόσφατα ακόμα μια πρωτιά στον τομέα των κινητών επικοινωνιών στην Ελλάδα, προχωρώντας στην εμπορική διάθεση δικτύου τεχνολογίας 5G Stand-Alone. To δίκτυο COSMOTE 5G+ αποτελεί την εξέλιξη του δικτύου κινητής COSMOTE και θα απελευθερώσει τις απεριόριστες δυνατότητες του 5G, φέρνοντας τους καταναλωτές, αλλά και τις επιχειρήσεις, πιο κοντά στην Κοινωνία των Gigabit. 

Το ταχύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα για 8η συνεχή χρονιά

Την πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη του COSMOTE 5G σε ποσοστό άνω του 99%, ήρθε να πλαισιώσει μία ακόμα σπουδαία διάκριση. Το δίκτυο COSMOTE αναδείχθηκε για 8η συνεχή χρονιά ως το «πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» («Greece’s Fastest Mobile Network 2024») στα Speedtest Awards του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και mobile internet. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ookla, η COSMOTE διατήρησε την ισχυρή θέση της σε σχέση με τον ανταγωνισμό, πετυχαίνοντας σκορ ταχύτητας (Speed Score) 150.53 (2ος: 76.39 και 3ος: 67.89), με τους συνδρομητές κινητής COSMOTE να απολαμβάνουν κατά μέσο όρο σχεδόν διπλάσιες ταχύτητες download. Η COSMOTE απέσπασε την κορυφαία διάκριση, με μέση ταχύτητα download 106.27Mbps, μέση ταχύτητα upload 15.23Mbps και χρόνο απόκρισης (latency) μόλις 22ms, κατά μέσο όρο

Το βραβείο «Greece’s Fastest Mobile Network 2024» βασίστηκε σε πάνω από 1,7 εκατ. μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους ίδιους τους χρήστες κινητών δικτύων, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024. Τα tests έγιναν μέσω της εφαρμογής Speedtest® σε πραγματικές συνθήκες, σε ολόκληρη τη χώρα, στα δίκτυα όλων των παρόχων κινητής, μέσω συσκευών iOS και Android.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v