Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορικός διευθυντής της Allianz Trade στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Καζάκης

Ο κ. Καζάκης διαθέτει 25 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε εμπορικούς ρόλους, πωλήσεις και διαχείριση λογαριασμών στην ασφαλιστική αγορά, τόσο σε Β2Β όσο και σε Β2Β2C.

Εμπορικός διευθυντής της Allianz Trade στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Καζάκης

Η Allianz Trade στην Ελλάδα, κορυφαίος πάροχος Ασφάλισης Εμπορικών Πιστώσεων και Εγγυήσεων, ανακοινώνει ότι ο Βαγγέλης Καζάκης εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Εμπορικού Διευθυντή και μέλους του τοπικού Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Καζάκης διαθέτει 25 χρόνια σταθερής επαγγελματικής πορείας σε Εμπορικούς ρόλους, Πωλήσεις και Διαχείριση Λογαριασμών στην ασφαλιστική αγορά, τόσο σε Β2Β όσο και σε Β2Β2C. Κατά την επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει εργαστεί για τις εταιρείες AXA Partners και Interamerican, ΙNG IM και Eurobrokers, αναλαμβάνοντας κρίσιμους ρόλους και συνεχώς αυξανόμενες ευθύνες και καθήκοντα. Κατέχει πτυχίο Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών και MBA από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire.

Οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Καζάκη επεκτάθηκαν από την επίτευξη στόχων πωλήσεων και τη δημιουργία πλάνων ανάπτυξης, στην ανάπτυξη προϊόντων και αγορών, την επίβλεψη λειτουργιών μεγάλης κλίμακας και την ευθυγράμμιση με εταιρικούς στρατηγικούς στόχους, στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η κα Τερέζα Σκαρλάτου, CEO της Allianz Trade στην Ελλάδα, σημείωσε:

«Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στην Allianz Trade στην Ελλάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο. Η εκτεταμένη του εμπειρία στην ασφαλιστική και χρηματοοικονομική αγορά, σε συνδυασμό με την πείρα του στην ηγεσία ομάδων και την προώθηση επιτυχημένων συνεργασιών και πελατοκεντρικής κουλτούρας ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη στρατηγική της Allianz Trade».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v