Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Πούλησε το 27,614% της Κλουκίνας Λάππας έναντι 11,1 εκατ. ευρώ

Η πώληση έλαβε χώρα στο πλαίσιο εισόδου νέων επενδυτών στην ΚΛΜ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της Intracom Properties μέσω συμμετοχής στην αποφασισθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Intracom: Πούλησε το 27,614% της Κλουκίνας Λάππας έναντι 11,1 εκατ. ευρώ

Η Intracom Holdings με ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο γνωστοποιεί την πώληση του ποσοστού (27,614%) που κατείχε (άμεσα) στην εταιρεία «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ, δηλ. των 11.106.255 Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών της Κ.Λ.Μ. Α.Ε., έναντι συνολικού τιμήματος ποσού € 11.106.255.

Η εν λόγω πώληση έγινε στο πλαίσιο της από 29/05/2024 Ανακοίνωσης της Εταιρείας, για την είσοδο νέων επενδυτών στην Κ.Λ.Μ. Α.Ε., οι οποίοι επιπλέον θα συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της INTRACOM PROPERTIES, μέσω συμμετοχής τους στην αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των € 25 εκατ., εκ του οποίου ποσό € 11 εκατ. θα καταβάλει η μητρική INTRACOM HOLDINGS.

Μετά την ως άνω πώληση, η INTRACOM PROPERTIES, θυγατρική εταιρεία της INTRACOM HOLDINGS, παραμένει η βασική μέτοχος της Κ.Λ.Μ. Α.Ε. με ποσοστό συμμετοχής 60,115%, και ως έχει ανακοινωθεί, θα απορροφηθεί από την Κ.Λ.Μ. Α.Ε.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v