Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Raben: Επένδυση €10 εκατ. για κέντρο logistics στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2025 και περιλαμβάνει τη δημιουργία cross-dock αποθήκης 4.000 τ.μ. με 40 ράμπες φόρτωσης/εκφόρτωσης και ψυκτικό θάλαμο για τρόφιμα, καθώς και την κατασκευή γραφείων 700 τ.μ.

Raben: Επένδυση €10 εκατ. για κέντρο logistics στη Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος Raben ανακοίνωσε επένδυση 10 εκατ. ευρώ για την κατασκευή ενός κέντρου logistics μηδενικών εκπομπών στη Θεσσαλονίκη. Οι νέες εγκαταστάσεις έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών της Raben Intertrans, αλλά και για να επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της σε Contract Logistics, Εσωτερικές Μεταφορές και στον τομέα των Logistics Τροφίμων σε Ελεγχόμενη Θερμοκρασία (TCL).

Το κέντρο logistics θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 50 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας του Ομίλου Raben και θα κατασκευαστεί σε δύο φάσεις.

Η πρώτη φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2025 και περιλαμβάνει τη δημιουργία cross-dock αποθήκης 4.000 τ.μ. με 40 ράμπες φόρτωσης/εκφόρτωσης και ψυκτικό θάλαμο για τρόφιμα, καθώς και την κατασκευή γραφείων 700 τ.μ.

«Η Raben Intertrans διαχρονικά επενδύει στην ανάπτυξη και την υλοποίηση πρωτοποριακών λύσεων Logistics, με στόχο την προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας. Η κατασκευή του νέου κέντρου Logistics στη Θεσσαλονίκη αποτελεί το πρώτο μέρος μιας σειράς επενδύσεων στο πλαίσιο της υλοποίησης της αναπτυξιακής στρατηγικής του Ομίλου Raben στην Ελλάδα», δήλωσε ο Σαράντος Καπουρελάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Raben Intertrans, δήλωσε:

«Στόχος μας είναι η Raben Intertrans να ηγηθεί της ανάπτυξης του κλάδου Logistics στη χώρα, προσφέροντας στους πελάτες μας καινοτόμες λύσεις αιχμής, εστιασμένες στην εξυπηρέτηση των αναγκών τους και στην προώθηση των προϊόντων τους εντός και εκτός Ελλάδας. Οι εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη θα αποτελέσουν σημαντικό ορόσημο στην επέκταση του παρόντος χαρτοφυλακίου υπηρεσιών μας με Contract Logistics, Εσωτερικές Μεταφορές και Logistics για Logistics, Εσωτερικές Μεταφορές και Logistics Τροφίμων σε Ελεγχόμενη Θερμοκρασία (TCL)».

Για τον όμιλο Raben, η Ελλάδα αποτελεί μια αγορά με δυναμική και σημαντικές προοπτικές, ενώ η επένδυση στην κατασκευή ενός υπερσύγχρονου κέντρου Logistics στη Θεσσαλονίκη πέρα από έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης του για μακροπρόθεσμη παρουσία και ανάπτυξη στη χώρα, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η Raben Intertrans εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας 3 καταστήματα σε στρατηγικές τοποθεσίες: Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρεία απαριθμεί 80 αφοσιωμένους υπαλλήλους, 4.500 τετραγωνικά μέτρα αποθηκευτικών χώρων και εκτελεί 48.000 αποστολές ετησίως, έχοντας πάντα ως γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ανταποκρινόμενη στις μεταφορικές ανάγκες των πελατών της με συνέπεια και αξιοπιστία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v