Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Παρουσίαση σε θεσμικούς επενδυτές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε θεσμικούς επενδυτές του εξωτερικού, αλλοδαπούς αναλυτές και διαχειριστές ασφαλιστικών και άλλων funds, σε ημερίδα υπό την αιγίδα της Deutsche Bank στο Λονδίνο.

ΟΠΑΠ: Παρουσίαση σε θεσμικούς επενδυτές
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε θεσμικούς επενδυτές του εξωτερικού, αλλοδαπούς αναλυτές και διαχειριστές ασφαλιστικών και άλλων funds.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. προσκλήθηκε να συμμετάσχει σε ημερίδα υπό την αιγίδα της Deutsche Bank στο Λονδίνο, κατατασσόμενη μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιριών μικρομεσαίας κεφαλαιοποίησης της Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Κοσκινάς ενημέρωσε τους επενδυτές ως προς τις τελευταίες εταιρικές εξελίξεις, αναφέρθηκε εκτενώς στην πορεία των νέων παιχνιδιών καθώς και στο στρατηγική που θα ακολουθεί η εταιρία, αποσκοπώντας στην μεγιστοποίηση της συμμετοχής αλλοδαπών και εγχώριων επενδυτικών σχημάτων στην επιτυχία της ΟΠΑΠ.

Σημειώνεται ότι η μετοχή της ΟΠΑΠ βρέθηκε στη δεύτερη θέση μεταξύ όλων των εισηγμένων εταιριών της Ευρωζώνης με βάση την ετήσια απόδοση της μετοχής το 2002, ενώ διατηρείται σταθερά μεταξύ των 20 εταιριών της Ευρώπης με την υψηλότερη μερισματική απόδοση, που ξεπερνά το 6%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v