Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με τιμή έναρξης στα 0,86 ευρώ στην ΕΝ.Α. από αύριο η μετοχή της SOFTWeb

Η εταιρία πληροφορικής ιδρύθηκε το 2008. Πρόεδρος και CEO ο Χάρης Δημητρακόπουλος. Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι SOFTWEB με λατινική και ελληνική γραμματοσειρά.

Με τιμή έναρξης στα 0,86 ευρώ στην ΕΝ.Α. από αύριο η μετοχή της SOFTWeb

Ξεκινά αύριο η διαπραγμάτευση των μετοχών της Softweb στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

Πρόκειται για μια εταιρεία πληροφορικής που ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείται στις web και mobile εφαρμογές, αναπτύσσοντας σχέδιο πλήρους κλίμακας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Ιδρύθηκε το 2008 στη Θεσσαλονίκη και από τότε έχει υλοποιήσει πάνω 1800 τεχνολογικά έργα σε μεγάλες και μικρότερες επιχειρήσεις, διαφόρων κλάδων (πχ υπηρεσίες τροφίμων, τουρισμός, βιομηχανία, φαρμακοβιομηχανία, κ.λπ.) σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Softweb είναι ο Χάρης Δημητρακόπουλος. Το 2023 η εταιρεία σημείωσε σημαντικό κερδοφόρο αποτέλεσμα και προσδοκά ανάπτυξη των εργασιών της κατά τα επόμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Η εταιρία «SOFTWeb- Adaptive I.T. Solutions Ανώνυμη Εταιρία» ανακοινώνει ότι στις 23.07.2024 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση του συνόλου των 5.130.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, ονομαστικής αξίας €0,12 εκάστης στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης της Εναλλακτικής Αγοράς, ΕΝ.Α. PLUS, του Χρηματιστηρίου Αθηνών («ΕΝ.Α. PLUS»).

Στις 22.07.2024 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρίας στην ΕΝ.Α. PLUS.

Σύμβουλος ΕΝ.Α. για την ένταξη των μετοχών της Εταιρίας στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι η «Koubaras Ltd»

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι SOFTWEB με λατινική και ελληνική γραμματοσειρά. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρίας είναι €0,86 ανά μετοχή.

Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v