Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναγνωρίστηκε ως Great Place to Work στην Ελλάδα η Foundever

Οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας και αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει τις συνεχείς προσπάθειές μας για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς, δήλωσε ο Country Leader της εταιρείας.

Αναγνωρίστηκε ως Great Place to Work στην Ελλάδα η Foundever

Η Foundever™, παγκόσμια ηγέτιδα στην Εξυπηρέτηση Πελατών (CX), διακρίθηκε ως Great Place to Work® στην Ελλάδα, πιστοποιώντας την ως μία εταιρεία που προωθεί ένα υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον και μία δυναμική εταιρική κουλτούρα. Η διάκριση αυτή βασίζεται στην γνώμη των εργαζόμενων κάθε εταιρείας, οι οποίοι απαντούν με εχεμύθεια και ανώνυμα στην έρευνα.

Η Benedita Miranda, General Manager of the Multilingual Region στη Foundever™, εξέφρασε την υπερηφάνεια της, δηλώνοντας:

«Αυτή η διάκριση μας γεμίζει με απέραντη υπερηφάνεια. Στη Foundever™, πιστεύουμε ότι ένα υποστηρικτικό και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον είναι απαραίτητο για την παροχή άριστων υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους εργαζόμενους μας ένα εργασιακό περιβάλλον, όπου θα τους κάνει χαρούμενους και όπου οι αξίες της διαφορετικότητας, της ισότητας και της συμπερίληψης θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Αυτή η αναγνώριση, υπογραμμίζει τόσο τη δέσμευσή μας προς τους εργαζόμενους μας όσο και προς τις βασικές μας αξίες: της δέσμευσης, της δημιουργικότητας και της σύνδεσης».

Ο Αθανάσιος Καρύδης (φωτ.), Country Leader στη Foundever™ στην Ελλάδα, δήλωσε:

«Η διάκριση, ως Great Place to Work®, είναι μια σημαντική στιγμή για τη Foundever στην Ελλάδα. Αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να καλλιεργήσουμε ένα περιβάλλον όπου όλοι οι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι τους εκτιμούν, υποστηρίζουν και τους ενθαρρύνουν να διαπρέψουν. Οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας και αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει τις συνεχείς προσπάθειές μας για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς, που εμπνέει και παρακινεί καθένα μας».

Η διάκριση Great Place to Work® αναγνωρίζει τους εργοδότες που δημιουργούν ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. Το Great Place to Work αποτελεί συμβουλευτική εταιρεία που έχει συνεργαστεί με εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, για περισσότερα από 30 χρόνια, για να εντοπίσει, να δημιουργήσει και να διατηρήσει συνθήκες υψηλής εμπιστοσύνης και υψηλής απόδοσης, βοηθώντας τους οργανισμούς και τις εταιρείες να αποκτήσουν τις καλύτερες συνθήκες που μπορεί κάποιος να εργαστεί.

Εκτός από την προσήλωσή της στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, η Foundever™ στην Ελλάδα είναι ενεργή σε θέματα Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Διακυβερνητικής Ευθύνης (ESG), υλοποιώντας κατά τη διάρκεια του έτους ποικίλες πρωτοβουλίες.

Συγκεκριμένα:

Χορηγία του 3ου Φεστιβάλ για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας: Στήριξε με υπερηφάνεια τη αξιοσημείωτη αυτή εκδήλωση που διοργάνωσε το Strong Me!, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την προώθηση δράσεων για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Περιβαλλοντικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα σε Σχολεία: Σε συνεργασία με την We4All, χορήγησε και συμμετείχε σε περιβαλλοντικά προγράμματα σε διάφορα σχολεία, με στόχο να εμφυσήσουν το αίσθημα ευθύνης και επιστασίας στους μαθητές.

Γιορτάζοντας τη διαφορετικότητα στο Athens Pride: Οι εργαζόμενοί συγκεντρώθηκαν για να υποστηρίξουν ζωντανά την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στο Athens Pride 2024, γιορτάζοντας τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την συμπερίληψη.

Η Όλγα Διπλάρου, HR Director της Foundever™ στην Ελλάδα και την Αίγυπτο, δήλωσε:

«Αυτή η αναγνώριση υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας για τη δημιουργία μιας θετικής, χωρίς αποκλεισμούς και δυναμικής εταιρικής κουλτούρας. Αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης, της ομαδικότητας και της υπεροχής που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοί μας, οι οποίοι αποτελούν την καρδιά και την ψυχή της εταιρείας μας. Επιπλέον, η συμμετοχή μας σε πρωτοβουλίες ESG αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στο να δημιουργήσουμε θετικό αντίκτυπο, πέρα από τον χώρο εργασίας. Δεσμευόμαστε να προάγουμε την κοινωνική δικαιοσύνη, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την ποικιλομορφία. Αυτές οι προσπάθειες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας και αντικατοπτρίζουν τις αξίες που πρεσβεύουμε ως εταιρεία».

Η Foundever™ απασχολεί 1.200+ άτομα στην Ελλάδα και συνεργάζεται με παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας, του τουρισμού, της οικονομίας, της λιανικής πώλησης, των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, της υγειονομικής περίθαλψης, της αυτοκινητοβιομηχανίας και των τηλεπικοινωνιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες δυνατότητες εξυπηρέτησης πελατών και πολυκαναλικές λύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v