Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσό βραβείο για την Intrum στα Diversity, Equity & Inclusion Awards

Η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Equal Opportunities / Benefits for Women», για τις δράσεις που εφαρμόζει με στόχο την εξάλειψη των διακρίσεων στον εργασιακό χώρο και την προώθηση της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Χρυσό βραβείο για την Intrum στα Diversity, Equity & Inclusion Awards

Η Intrum διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στα φετινά Diversity, Equity & Inclusion Awards, για δεύτερη συνεχή χρονιά, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που επενδύει και στηρίζει την πολιτική ίσων ευκαιριών επαγγελματικής ανάπτυξης για τους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Intrum κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Equal Opportunities / Benefits for Women», στην ενότητα Accelerating Female Professionals για το σύνολο των πρωτοβουλιών και δράσεων που εφαρμόζει με στόχο την εξάλειψη των διακρίσεων στον εργασιακό χώρο και την προώθηση της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Intrum παρουσιάζει ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις όσον αφορά το σεβασμό στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, –που υπερβαίνουν το μέσο όρο των επιχειρήσεων στην ελληνική αγορά και δη του χρηματοπιστωτικού κλάδου– καθώς, μεταξύ άλλων, εμπιστεύεται γυναίκες στην ανώτατη διοίκηση με το ποσοστό αυτών να αγγίζει το 60%. Επιπλέον, εφαρμόζει δράσεις και προγράμματα ηγεσίας που ενισχύουν τη συνεχή εκπαίδευση, εξέλιξη και ανάπτυξη όλων των εργαζόμενων, ανεξαρτήτως φύλου.

Η κ. Μαρία Φατζικμανώλη, General Manager – HR, Brand & Communications, Intrum Greece, δήλωσε σχετικά:

«Με τη φετινή μας διάκριση στα DEI Awards, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαιώνεται ότι η στρατηγική και οι πολιτικές μας για ένα σύγχρονο, ανθρωποκεντρικό και προπάντων ισότιμο εργασιακό περιβάλλον έχουν συνέχεια και συνέπεια. Επικεντρωνόμαστε σε ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον ίσων ευκαιριών για όλους, καταφέρνοντας, μεταξύ άλλων, να «σπάσουμε» τη γυάλινη οροφή σε ένα ανδροκρατούμενο κλάδο. Συνεχίζουμε να δεσμευόμαστε σε μια σύγχρονη στρατηγική συμπερίληψης όπου οι άνθρωποί μας μπορούν να αναπτύσσουν τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες τους χωρίς περιορισμούς».

Τα βραβεία Diversity, Equity & Inclusion Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Events, σε συνεργασία με το Diversity Charter, για τρίτη χρονιά και αναδεικνύουν τη δέσμευση για στήριξη πρωτοβουλιών, στρατηγικών και δράσεων, με στόχο τη γυναικεία ενδυνάμωση, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την έμπρακτη εφαρμογή της ισότητας στις επιχειρήσεις. Τα βραβεία απονέμονται μετά από αξιολόγηση που πραγματοποιείται από στελέχη της αγοράς, εκπροσώπους φορέων και οργανισμών, καθώς και ακαδημαϊκούς με πολυετή επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία στον χώρο του D&I, εντός και εκτός Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v