Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα επεισόδια με το DK Oyster στη Μύκονο: «Τρελές οι τιμές»

Στο διαβόητο για τις υψηλές τιμές του εστιατόριο επανέρχεται η βρετανική Daily Mail. Οι οι υπερβολικές τιμές για ψάρι και ποτά και το «δόλωμα» της δωρεάν ξαπλώστρας.

Νέα επεισόδια με το DK Oyster στη Μύκονο: «Τρελές οι τιμές»

Στο εστιατόριο της Μυκόνου DK Oyster, διαβόητο για τις υψηλές τιμές του, επιστρέφει και φέτος με δημοσίευμά της η «Daily Mail».  

Οπως επισημαίνει το δημοσίευμα, οι πελάτες παραπονιούνται ότι χρεώνονται 250 λίρες για μια μερίδα λαβράκι και 50 λίρες για ποτά. Οι παραθεριστές έχουν προειδοποιηθεί να μείνουν μακριά από το DK Oyster, το οποίο έχει λάβει μια σειρά από κακές κριτικές στο Tripadvisor.  

Θυμωμένοι πελάτες λένε ότι παρασύρθηκαν να αγοράσουν ένα ποτό αφού τους είπαν ότι οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν, αλλά οι τιμές για αυτά τα ποτά περιγράφηκαν ως «τρελές» και «υπερβολικές».

Πελάτης του εστιατορίου κατήγγειλε ότι οι υπάλληλοι του εστιατορίου τού είπαν ότι μπορούσε να πάρει ένα ποτό και μια καρέκλα για 29 λίρες, αλλά στη συνέχεια τον χρέωσε 72 λίρες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Ετερος πελάτης δήλωσε στη Daily Mail ότι αυτή και ο σύντροφός της χρεώθηκαν διπλά, αφού τους είπαν ότι η πληρωμή με κάρτα δεν λειτούργησε ενώ ένας ακόμη δήλωσε ότι χρεώθηκε έναν λογαριασμό 253 λιρών για λαβράκι και 100 λιρών για μια γαρίδα τζάμπο, που «δεν μαγειρεύτηκε σωστά». Ακόμη και έτσι, δήλωσε, χρεώθηκε υπερβολικά, με 789 λίρες, ένα ποσό που δεν ταίριαζε με την απόδειξη που έλαβε

Το εστιατόριο, το οποίο έχει μέση βαθμολογία δύο αστέρων, έχει λάβει μόνο ένα αστέρι και στις τελευταίες 34 κριτικές του, που χρονολογούνται από τον περασμένο Οκτώβριο, επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα.

Η Eleanor W προειδοποίησε επίσης τους αναγνώστες: «Θα σας πουν ότι οι ξαπλώστρες στην παραλία είναι δωρεάν, αλλά στη συνέχεια θα σας πουν ότι πρέπει να αγοράσετε ένα ποτό. Μόλις καθίσετε, σας δείχνουν ένα μενού όπου οι τιμές των ποτών είναι τόσο υπερβολικές, που αντισταθμίζει το ότι δεν πληρώσατε για μια ξαπλώστρα στην παραλία επί 10».

Ενας ακόμη πελάτης κατηγορεί το εστιατόριο για κλοπή και προειδοποιεί ότι «σου λένε πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις δωρεάν μια ξαπλώστρα αν πάρεις ένα ποτό αλλά αρνούνται να σου πουν το κόστος. Είναι στα 30 ευρώ για μικρό, 40 ευρώ για μεσαίο και 50 ευρώ για μεγάλο ποτήρι», καταλήγει το δημοσίευμα.  

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v