Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεκτείνει το «Fertility Benefit» για τους εργαζόμενούς της στην Ελλάδα η Merck

Το πρόγραμμα θα καλύπτει ευρύ φάσμα υπηρεσιών για θεραπείες γονιμότητας, όπως τεστ γονιμότητας, θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης και ορμονικές θεραπείες για όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας και τους συντρόφους τους.

Επεκτείνει το «Fertility Benefit» για τους εργαζόμενούς της στην Ελλάδα η Merck

Η Merck, κορυφαία εταιρεία επιστημών και τεχνολογίας, ανακοίνωσε την επέκταση του προγράμματος Fertility Benefit σε 27 επιπλέον αγορές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το Fertility Benefit της Merck δόθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2023 στους υπαλλήλους επιλεγμένων χωρών, με την προοπτική της ανάπτυξής του σε παγκόσμια κλίμακα το 2024. Αυτή είναι η δεύτερη επέκταση εντός του 2024 και σηματοδοτεί το επόμενο βήμα σε αυτό το ταξίδι, καθώς η Merck προσφέρει τώρα το πρόγραμμα Fertility Benefit σε σχεδόν 50 χώρες, καλύπτοντας το 98% του συνόλου των εργαζομένων της εταιρείας παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση το Fertility Benefit είναι διαθέσιμο σε εργαζόμενους και στους συντρόφους τους, ανεξάρτητα από την οικογενειακή τους κατάσταση και τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, σύμφωνα με τους οικείους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως τεστ γονιμότητας, θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης και ορμονικές θεραπείες.*

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της Merck να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που υποστηρίζει την ισορροπία, την ευεξία και το αίσθημα του ανήκειν, η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ισχυρή σειρά πληροφοριακών πόρων σχετικά με τη γονιμότητα. Η Merck έχει συνεισφέρει σημαντικά στον τομέα της γονιμότητας εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στις θεραπείες για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Εκτιμάται ότι πέντε εκατομμύρια μωρά έχουν γεννηθεί με τη βοήθεια των προϊόντων Merck, αριθμός που αντιστοιχεί περίπου στα μισά μωρά που γεννήθηκαν μέσω ιατρικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από τη γέννηση του πρώτου μωρού που συνελήφθη με εξωσωματική γονιμοποίηση το 1978.

* Οι ακριβείς λεπτομέρειες του προγράμματος και οι σχετικοί κανόνες αποζημίωσης ενδέχεται να διαφέρουν με βάση τους ισχύοντες κατά τόπους νόμους και κανονισμούς. Το πρόγραμμα γενικά δεν καλύπτει υιοθεσίες ή παρένθετη μητρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v