Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την εταιρία πληροφορικής CSS εξαγόρασε η Empist

Ο CEO της εταιρίας John Kampas ανακοίνωσε την εξαγορά της Common Sense Solutions (CSS), παρόχου IT managed services με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο.

Την εταιρία πληροφορικής CSS εξαγόρασε η Empist

Η EMPIST γιόρτασε δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και ανοδικής πορείας στην Ελλάδα με μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουνίου στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 3 από τα 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της EMPIST, ο CEO John Kampas, ο Country Manager Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους και ο CFO Νίκος Σταυρόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι του Τύπου, πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενοι της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο John Kampas ανακοίνωσε την εξαγορά της Common Sense Solutions (CSS), παρόχου IT managed services με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Το χαρτοφυλάκιο της CSS περιλαμβάνει Managed IT υπηρεσίες, cloud computing, ασφάλεια δικτύου και υποστήριξη χρηστών. Με αυτήν την κίνηση, η EMPIST στοχεύει να ενισχύσει τη βάση των πελατών και το ανθρώπινο δυναμικό της, παρέχοντας στους πελάτες της μια ακόμη ευρύτερη γκάμα λύσεων πληροφορικής και ψηφιακού μετασχηματισμού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Common Sense Solutions στην EMPIST», δήλωσε ο John Kampas. «Αυτή η εξαγορά μας επιτρέπει να προσφέρουμε περισσότερες καινοτόμες λύσεις προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους».

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ενσωμάτωση θα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα τόσο στους πελάτες της EMPIST όσο και στους πελάτες της CSS, όπως πρόσβαση σε:

  • Βραβευμένες Managed IT υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες cloud
  • Ολοκληρωμένες λύσεις Cybersecurity
  • Υπηρεσίες Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Εφαρμογών

«Η απόκτηση της CSS αποτελεί κίνηση στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία μας, καθώς επεκτείνουμε την παρουσία μας και ενισχύουμε την ομάδα μας. Καθώς γιορτάζουμε τα 10 χρόνια της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, αυτή η εξαγορά μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε την ταχεία ανάπτυξη και να προσφέρουμε βελτιωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας και για όσα έχουμε καταφέρει έως τώρα, και γνωρίζω πως είμαστε μόνο στην αρχή! Το μέλλον επιφυλάσσει συνεχιζόμενη ανάπτυξη για την EMPIST και περισσότερες επιτυχημένες υλοποιήσεις για τους πελάτες μας στην Ελλάδα», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους, Country Manager της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v