Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση Χρ. Παπαχριστοφόρου και Mediterranean Hospitality Venture στην Κύπρο

Η τιμητική διάκριση δόθηκε από τον οργανισμό Invest Cyprus στο πλαίσιο των 12ων Invest Cyprus International Investment Awards για τη δημιουργία της Mediterranean Hospitality Venture.

Βράβευση Χρ. Παπαχριστοφόρου και Mediterranean Hospitality Venture στην Κύπρο

Ο κος Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, Managing Partner & Ιδρυτής της Invel Real Estate Management και Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής της PRODEA Investments, έλαβε τιμητική διάκριση από τον οργανισμό Invest Cyprus στο πλαίσιο των 12ων Invest Cyprus International Investment Awards για τη δημιουργία της Mediterranean Hospitality Venture (MHV), σε αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς της εταιρείας στην κυπριακή οικονομία και της δέσμευσής της να δημιουργεί ξεχωριστούς προορισμούς απαράμιλλης ποιότητας.

Τα βραβεία Invest Cyprus International Investment Awards που διοργανώνονται από τον οργανισμό Invest Cyrpus, τον επίσημο οργανισμό της Κύπρου για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του περιοδικού GOLD, τιμούν διεθνείς επενδυτές, εταιρείες και προσωπικότητες, που, επενδύοντας στην Κύπρο, αφήνουν θετικό πρόσημο στην τοπική κοινωνία και οικονομία και φέτος έλαβαν χώρα υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακή Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, η MHV ειδικεύεται στην πολυτελή φιλοξενία και την ανάπτυξη οικιστικών έργων υψηλής ποιότητας και δημιουργεί συνέργειες με διεθνή και αναγνωρισμένα brands στον χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και της πολυτελούς ένδυσης, με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και της συνολικής εμπειρίας των επισκεπτών.

Στο χαρτοφυλάκιο της MHV περιλαμβάνονται το Parklane, τα Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το Nammos Limassol, το LPM Restaurant & Bar, το Park Tower Residences και το The Landmark Nicosia στην Κύπρο. Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο επεκτείνεται στην Ελλάδα με το Nikki Beach Resort- Porto Heli και το Porto Paros, ενώ στοχεύει στην επέκταση των δραστηριοτήτων της με νέες επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Τον Ιανουάριο του 2024 ολοκληρώθηκε από την PRODEA Investments η απόκτηση επιπρόσθετου ποσοστού 55% στην MHV διαμορφώνοντας έτσι το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της στο 80%.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο κ. Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου δήλωσε: «Από την ίδρυση της Invel και της PRODEA, πιστεύουμε ακράδαντα στις εξαιρετικές προοπτικές της φιλοξενίας ως έναν ιδιαίτερα ελκυστικό και δυναμικό κλάδο που έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά του σε δύσκολες συνθήκες, υπό την προϋπόθεση, βέβαια, ότι οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές των ξενοδοχειακών μονάδων παραμένουν σε εγρήγορση, ανοιχτοί στις εξελίξεις και υιοθετούν καινοτόμες ιδέες. Αυτό ακριβώς είναι το DNA μας. Πιστεύουμε στη δημιουργία προορισμών με ξεχωριστό στίγμα που προσφέρουν μοναδικές, εξατομικευμένες εμπειρίες και αναμνήσεις και κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες μας. […] Ωστόσο, η μεγαλύτερη προσωπική μου ικανοποίηση στο πέρασμα των χρόνων είναι η δημιουργία μιας υπέροχης ομάδας που συνεισέφερε ουσιαστικά στην επιτυχία του εγχειρήματός μας.»

Συνεχίζοντας ο κος Παπαχριστοφόρου ευχαρίστησε τις ομάδες της Invel, της PRODEA και της MHV.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v