Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Anras γιόρτασε την αποκλειστική εκπροσώπηση της Abelica Global

Την παρουσία τους έδωσαν περισσότερα από 80 στελέχη από ασφαλιστικές και ελεγκτικές εταιρείες, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, εταιρείες επενδύσεων αλλά και εταιρείες από διάφορους άλλους κλάδους.

Η Anras γιόρτασε την αποκλειστική εκπροσώπηση της Abelica Global

Η Anras P.C. γιόρτασε στις 20/6/2024 στην Κηφισιά, την αποκλειστική εκπροσώπηση της Abelica Global στην Ελλάδα, του κορυφαίου παγκόσμιου παρόχου αναλογιστικών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1990 και έχει παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες με περισσότερους από 1.000 αναλογιστές, αναφέρει ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Την παρουσία τους έδωσαν περισσότερα από 80 στελέχη από Ασφαλιστικές και Ελεγκτικές Εταιρείες, από Ασφαλιστικά Ταμεία, Νοσοκομεία, Εταιρείες Επενδύσεων αλλά και Εταιρείες από διάφορους άλλους κλάδους.

Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο κος Raymond Aguilera, Chair της Abelica Global από το Σικάγο της Αμερικής. Ο κος Raymond Aguilera είναι Partner στην October Three, η οποία είναι μέλος επίσης της Abelica Global και από τους σημαντικότερους διαχειριστές Πλάνων Καθορισμένων Παροχών στην Αμερική με παρουσία σε Chicago, Boston, Dallas, Denver, Jacksonville, Los Angeles, New York και San Francisco.

Ο κος Raymond Aguilera τόνισε τον πραγματικά παγκόσμιο χαρακτήρα της Abelica Global, που όμως διακρίνεται από άμεση και τακτική επικοινωνία και όχι από απλά μια λίστα διευθύνσεων email, καθώς οι καλές συνεργασίες ξεκινούν με καλές προσωπικές σχέσεις.

Επίσης, υπογράμμισε πως η κουλτούρα της Abelica Global είναι κοινή και εκπροσωπείται από τη φράση «humble, hungry and smart», γιατί οι άνθρωποι που είναι ταπεινοί εστιάζουν στην επιτυχία της ομάδας και όχι στα προσωπικά τους ενδιαφέροντα. Οι άνθρωποι που πεινούν οδηγούνται να αναζητήσουν περισσότερη δουλειά και υπευθυνότητα. Και οι άνθρωποι που είναι έξυπνοι, έχουν κοινή λογική όταν πρόκειται να ασχοληθούν με ανθρώπους και καταλαβαίνουν από πού προέρχονται οι άλλοι.

Επομένως, ανεξάρτητα τον κλάδο και το έργο, τα ζητούμενο είναι πάντα το εξαγόμενο μιας εργασίας να είναι «error-free» δηλαδή τεχνικά άρτιο, «on time» δηλαδή στον απαιτούμενο χρόνο και «by nice people», εφιστώντας την προσοχή στη σημασία της συνεργασίας με ανθρώπους εμπιστοσύνης που ακούν και που επικοινωνούν με ευθύτητα, ειλικρίνεια και σεβασμό.

Στο καλωσόρισμά της η κα Μαριάννα Ανυφαντή σημείωσε πόσα πολλά έχει πετύχει η Anras και τόνισε τα οφέλη που φέρνει η Abelica Global σε κάθε μία συνεργασία, αναφέροντας ως τα τρία πιο σημαντικά σημεία:

  • τη διεθνή γνώση και εμπειρία που η Abelica Global διαθέτει,
  • τη συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση που απαιτεί από τα μέλη της 
  • τη διαφανή προσέγγιση που ακολουθεί αναρτώντας στο website της, υποθέσεις και μεθοδολογίες

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v