Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Real Consulting: «Ok» για τη μετάταξη στην Κύρια Αγορά

Η υπόθεση θα μπορούσε να ολοκληρωθεί προς το τέλος της φετινής χρονιάς ή στις αρχές της επόμενης, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, σύμφωνα με τη διοίκηση της εισηγμένης. Διανομή μερίσματος 0,04 ευρώ/μετοχή, ενέκρινε η γενική συνέλευση.

Real Consulting: «Ok» για τη μετάταξη στην Κύρια Αγορά

Τη μετάταξη της εταιρείας από την Εναλλακτική στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου της Αθήνας ενέκρινε η σημερινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Real Consulting, με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας να είναι η έκδοση των εξαμηνιαίων λογιστικών καταστάσεων του 2024 (τον προσεχή Σεπτέμβριο) και η υποβολή σχετικού ενημερωτικού δελτίου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της διοίκησης της εισηγμένης η υπόθεση -αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο- θα μπορούσε να ολοκληρωθεί προς το τέλος της φετινής χρονιάς ή στις αρχές της επόμενης.

Πέραν του παραπάνω θέματος, η σημερινή τακτική γενική συνέλευση της Real Consulting ενέκρινε μεταξύ άλλων:

  • Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,04 ευρώ ανά μετοχή (καταβολή στις 5 Σεπτεμβρίου του 2024).
  • Τη δυνατότητα αγοράς ιδίων μετοχών (έως του 10% της εταιρείας για τους επόμενους 24 μήνες σε εύρος τιμών μεταξύ 1,02 και 5 ευρώ).
  • Πρόγραμμα δωρεάν διανομής μετοχών (έως του 10% της εταιρείας) σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στελέχη της εταιρείας, υπό την προϋπόθεση επίτευξης συγκεκριμένων οικονομικών στόχων, όπως EBITDA τουλάχιστον 6,5 εκατ. ευρώ φέτος και τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ το 2025.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v