Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Medicon Hellas: Ανέβηκε ο πήχης του μερίσματος

Μετά την αύξηση του μερίσματος στο €0,06, η διοίκηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα «ανταμοιβή» των μετόχων το προσεχές φθινόπωρο. Αρκετά κοντά στα αντίστοιχα περυσινά επίπεδα η πορεία της εταιρείας.

Medicon Hellas: Ανέβηκε ο πήχης του μερίσματος

Την έκπληξη έκανε σήμερα η διοίκηση της Medicon Hellas, καθώς στα πλαίσια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης αύξησε το ποσό του μερίσματος στο 0,06 ευρώ έναντι 0,05 ευρώ που είχε προαναγγείλει.

Επιπλέον, η διοίκηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα «ανταμοιβή» των μετόχων το προσεχές φθινόπωρο, είτε μέσα από μια πρόσθετη χρηματική διανομή, είτε ενδεχομένως μέσα από τη διαδικασία αγοράς ιδίων μετοχών.

Κατά τη φετινή χρονιά, η πορεία της εταιρείας κινείται αρκετά κοντά στα αντίστοιχα περυσινά επίπεδα, ενώ θέμα χρόνου είναι να ξεκινήσει η επένδυση σε παραπλήσιο χώρο, η οποία θα αποσκοπεί:

Πρώτον, στη μεταφορά των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων της εταιρείας από το υπάρχον κτίριο σ’ αυτό που θα κατασκευαστεί στο όμορο οικόπεδο.

Δεύτερον, στην απελευθέρωση χώρου στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της εισηγμένης, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για έρευνα και ανάπτυξη (R&D) και παραγωγή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v