Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Performance Technologies: Τιμήθηκε ως HPE Solution Provider Partner of the Year 2024

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Partner Growth Summit/Discover στο Λας Βέγκας.

Performance Technologies: Τιμήθηκε ως HPE Solution Provider Partner of the Year 2024

Η Performance Technologies S.A. ανακοινώνει ότι τιμήθηκε ως HPE Solution Provider Partner of the Year 2024 για τη Νότια Ευρώπη από την Hewlett Packard Enterprise.

Αυτή η σημαντική αναγνώριση από τα HPE Partner Awards 2024 υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας να προσφέρουμε εξαιρετικά επιχειρηματικά αποτελέσματα στους πελάτες μας, βοηθώντας τους να απελευθερώσουν τις δυνατότητες ανάπτυξής τους. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Partner Growth Summit/Discover στο Λας Βέγκας στις 19 Ιουνίου, κάνοντας αυτό το επίτευγμα ακόμα πιο αξέχαστο.

«Τα βραβεία HPE Partner Awards 2024 αποτελούν αναγνώριση της εστίασης και της αφοσίωσης που συνεχίζουν να κάνουν αυτές οι εταιρείες στην παροχή επιτυχημένων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες τους», δήλωσε ο Simon Ewington, Αντιπρόεδρος του Worldwide Channel & Partner Ecosystem, HPE. «Η συνεργασία είναι στο DNA μας και ο εορτασμός της τεράστιας επένδυσης που έκαναν αυτοί οι νικητές στην καινοτομία HPE είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορούμε να δείξουμε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρουμε μαζί για τους πελάτες».

Στην Performance Technologies S.A., σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας και της καινοτομίας. Η αφοσίωσή μας στην αξιοποίηση των λύσεων αιχμής της HPE μας επέτρεψε να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας σε ολόκληρη τη Νότια Ευρώπη.

«Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο από την HPE, το οποίο υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για την αριστεία και την καινοτομία», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Χρονόπουλος, Cloud Business Unit της Performance Technologies. «Αυτό το επίτευγμα αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς της ομάδας μας και της ισχυρής μας συνεργασίας με την HPE, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε πρωτότυπες λύσεις στους πελάτες μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v