Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα εκπαιδευτήρια Δούκα κατέκτησαν τρία βραβεία στα Education Leaders Awards

«Η πολυεπίπεδη και πολυπαραγοντική εκπαίδευση που προσφέρουν έγινε ακόμη μία φορά η αφορμή για να ξεχωρίσουν και να διακριθούν ανάμεσα στα υπόλοιπα σχολεία της χώρας», αναφέρει ανακοίνωση.

Τα εκπαιδευτήρια Δούκα κατέκτησαν τρία βραβεία στα Education Leaders Awards

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα απέσπασαν τρεις μοναδικές διακρίσεις για τις βέλτιστες εκπαιδευτικές πρακτικές που έχουν υιοθετήσει στα ετήσια Education Leaders Awards, τα οποία διοργανώνονται για 9η χρονιά από τη Boussias Events.

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, απονεμήθηκαν τα Education Leaders Awards τα οποία αποσκοπούν στην ανάδειξη και την επιβράβευση των εκπαιδευτικών μονάδων και των δραστηριοτήτων τους. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν η κ. Άννα Διαμαντοπούλου, πλαισιωμένη από μια κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημονικής κατάρτισης.

Περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα απέσπασαν ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία “Ψηφιακή Εκπαίδευση, Ρομποτική & ΑΙ στην Ιδιωτική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση” για την υποψηφιότητα “Collective Intelligence in Education - Διαθεματική και Διεπιστημονική εφαρμογή Ρομποτικής και Δημιουργικής Τεχνητής Νοημοσύνης σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου - Συνεργατική Νοημοσύνη και Καινοτομία στην Εκπαίδευση” με επικεφαλής την κ. Μαρία Φιλιππή, Υπεύθυνη Πληροφορικής & Ψηφιακής Εκπαίδευσης.

ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία “Αντιμετώπιση Σχολικού Εκφοβισμού στην Ιδιωτική Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση” για την υποψηφιότητα “Ενδοσχολική Βία: Πρόληψη – Χειρισμός – Αντιμετώπιση” με επικεφαλής την κ. Ερασμία Πιπεράκη, Υπεύθυνη Τμήματος Ψυχοπαιδαγωγών.

Η επιτυχής συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων Δούκα ολοκληρώθηκε με το ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία “Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης & Κλιματική Αλλαγή στην Ιδιωτική Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση” για την υποψηφιότητα “ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ D-ΗΜΟΤΙΚΟ” με επικεφαλής την κ. Ιωάννα Παυλοπούλου, Διευθύντρια Δημοτικού.

Η πολυεπίπεδη και πολυπαραγοντική εκπαίδευση που προσφέρουν τα Εκπαιδευτήρια Δούκα έγινε ακόμη μία φορά η αφορμή για να ξεχωρίσουν και να διακριθούν ανάμεσα στα υπόλοιπα σχολεία της χώρας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είναι καινοτόμοι στις πρακτικές τους και πάντοτε δίπλα στους μαθητές τους και τις ανησυχίες τους.

Ο κ. Κωνσταντίνος Δούκας, Διευθύνων Σύμβουλος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα δήλωσε για τις διακρίσεις αυτές: « Κάθε είδους επιβράβευση και διάκριση μας γεμίζει υπερηφάνεια αλλά και δύναμη να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά προσφέροντας πάντα το καλύτερο στους μαθητές μας.»
Με αίσθημα ευθύνης να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών τους, Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα ολοκληρώνουν άλλη μία άκρως επιτυχημένη σχολική χρονιά και προετοιμάζονται δυναμικά για τη νέα σχολική χρονιά που έρχεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v