Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεύτερη προσωρινή διαταγή κατά της FTI στην Κω

Η αίτηση κατατέθηκε από ταξιδιωτικό γραφείο που συνεργαζόταν με την Meeting Point στα νησιά Ρόδο και Κω και προς εξασφάλιση προκαταβληθέντων ποσών στα πλαίσια μισθώσεως κλινών για τα ξενοδοχεία της Meeting Point.

Δεύτερη προσωρινή διαταγή κατά της FTI στην Κω

Δεύτερη προσωρινή διαταγή κατά της εταιρείας του ομίλου FTI με την επωνυμία Meeting Point εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Κω, μετά από αντίστοιχη απόφαση στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 3 Ιουλίου.

Ειδικότερα, στις 19 Ιουνίου 2024 το Μονομελές Πρωτοδικείο Κω κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, εξέδωσε προσωρινή διαταγή, μετά από αίτημα ταξιδιωτικού πρακτορείου με την οποία διέταξε «την μη μεταβολή της πραγματικής, νομικής και οικονομικής κατάστασης της εταιρείας», προς εξασφάλιση χρηματικής απαίτησης του ταξιδιωτικού γραφείου σε βάρος της εταιρείας του ομίλου FTI με την επωνυμία της Meeting Point Hotel Management Hellas Τουριστική και Ξενοδοχειακή Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (θυγατρικής του γερμανικού ομίλου FTI), η οποία διαχειρίζεται τα ξενοδοχεία του Ομίλου στην Ελλάδα (Κέρκυρα, Ρόδος, Κως ).

Η εταιρεία του ταξιδιωτικού γραφείου εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από το δικηγορικό γραφείο του Αλκιβιάδη Π. Χατζαντώνη, το οποίο και χειρίστηκε την υπόθεση από την έναρξή της.

Οπως αναφέρει το δικηγορικό γραφείο σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή, που εκδόθηκε στις 19-06-2024 και επιδόθηκε στην Meeting Point και σε τρίτους συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε τραπεζικά ιδρύματα, είναι απόφαση που δικαιώνει δανειστές της Meeting Point πριν την κατάθεση αίτησης πτωχεύσεως της εταιρείας η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 25-09-2024. Η αίτηση κατατέθηκε από ταξιδιωτικό γραφείο που συνεργαζόταν με την Meeting Point στα νησιά Ρόδο και Κω και προς εξασφάλιση προκαταβληθέντων ποσών στα πλαίσια μισθώσεως κλινών για τα ξενοδοχεία της Meeting Point για την τουριστική περίοδο του έτους 2024.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v