Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

J&P ΑΒΑΞ: Διανομή δωρεάν μετοχών 1/1

Τη διανομή δωρεάν μετοχών στους παλαιούς μετόχους με αναλογία μίας νέας για κάθε μία παλαιά μετοχή, αποφάσισε σήμερα η έκτακτη γ.σ. της J&P ΑΒΑΞ. Η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι τα αποτελέσματα για το 2002 θα ξεπεράσουν τις μέχρι τώρα προβλέψεις.

J&P ΑΒΑΞ: Διανομή δωρεάν μετοχών 1/1
Τη διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία μίας (1) νέας για κάθε μία(1) παλαιά μετοχή, αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της J&P ΑΒΑΞ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 31 Ιανουαρίου.

Το σύνολο των νέων μετοχών που θα διανεμηθούν ανέρχονται σε 36.600.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,55 ευρώ έκαστη, που προέρχονται από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 20,130 εκατ. ευρώ με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο.

Οι νέες μετοχές που θα εκδοθούν θα συμμετέχουν στη διανομή μερίσματος από τα κέρδη του 2002.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι μετά την ανωτέρω αύξηση το καταβεβλημένο Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται σε 40.260.000 ευρώ διαιρούμενο σε 73.200.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,55 ευρώ κάθε μία και είναι ολοσχερώς καταβεβλημένο.

Η θετική πορεία της εταιρίας και του ομίλου, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, συνεχίζεται και ήδη ελήφθησαν οι εγκρίσεις των φακέλλων των εταιρειών του ομίλου για την απόκτηση των νέων εργοληπτικών πτυχίων του ΜΕΕΠ, της J&P ΑΒΑΞ για το ανώτατο εργοληπτικό πτυχίο 7ης τάξης, της ΕΤΕΘ για την 6η τάξη και της ΠΡΟΕΤ για την 3η τάξη.

Από τα μέχρι σήμερα στοιχεία, προκύπτει ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου για το 2002 θα ξεπεράσουν τις προβλέψεις της Διοίκησης. Υπενθυμίζουμε ότι για το 2002 οι προβλέψεις ήταν για κύκλο εργασιών 400 εκατ. ευρώ και κέρδη 44 εκατ. ευρώ. Τα ακριβή οικονομικά στοιχεία θα ανακοινωθούν αργότερα μετά την οριστικοποίησή τους.

Τέλος αναφέρεται στην ανακοίνωση, ότι το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων των εταιριών του ομίλου J&P ΑΒΑΞ, ΕΤΕΘ ανέρχεται την 31.12.2002 σε 870 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v