Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου στην Ideal

Η κα Δήμητρα Αντωνίου αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά της ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας από την 1η Ιουλίου 2024.

Νέα επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου στην Ideal

Η “IDEAL Holdings AΕ” (εφεξής η «Εταιρεία») σύμφωνα με τις παραγράφους 4.1.3.1 και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατά τη συνεδρίαση του στις 01.07.2024 και έπειτα από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, προέβη στον ορισμό της κας Δήμητρας Αντωνίου ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου σε αντικατάσταση της κας Μανούσου Σοφίας.

Η κα Δήμητρα Αντωνίου, πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις του άρθρου 15 του Ν. 4706/2020 και των προβλέψεων του Κανονισμού Λειτουργίας της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ως άνω θέσης.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο με τίτλο «Information Systems Management» του Πανεπιστημίου του Στέρλινγκ, πιστοποίηση Certified Internal Auditor (CIA) από το 2014, είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εσωτερικών Ελεγκτών του Οικονομικού Επιμελητηρίου και στο Μητρώο Εσωτερικών Ελεγκτών του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, έχει δε πολυετή εμπειρία σε συναφείς θέσεις ελέγχου σε διάφορες επιχειρήσεις και ελεγκτικές εταιρείες.

Η κα Δήμητρα Αντωνίου αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά της ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας από την 1 η Ιουλίου 2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v