Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mevaco: Σύμβαση €22 εκατ. για την κατασκευή μεταλλικών βάσεων Φωτοβολταϊκού Πάρκου

Η παραγωγή και η παράδοση του συνόλου των σταθερών μεταλλικών βάσεων στήριξης για το Φ/Β Πάρκο, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Mevaco: Σύμβαση €22 εκατ. για την κατασκευή μεταλλικών βάσεων Φωτοβολταϊκού Πάρκου

Η «MEVACO A.E.» (εφεξής «Εταιρεία»), γνωστοποιεί ότι συνήψε σύμβαση με κυρίαρχη ημεδαπή τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία για την κατασκευή-παραγωγή και προμήθεια σταθερών μεταλλικών βάσεων Φωτοβολταϊκού Πάρκου που υλοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας στη Βόρειο Ελλάδα, συνολικής εκτιμώμενης αξίας της εν λόγω συμβάσεως 22 εκ. Ευρώ περίπου (μη συνυπολογιζόμενου του ΦΠΑ).

Με βάση το συμφωνηθέν συμβατικό χρονοδιάγραμμα και το υφιστάμενο πλάνο ανάπτυξης και εγκατάστασης του Φ/Β πάρκου, η παραγωγή και η παράδοση του συνόλου των ως άνω σταθερών μεταλλικών βάσεων στήριξης για το ανωτέρω Φ/Β Πάρκο, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους (2024).

Η κατάρτιση και της ως άνω συμβάσεως παραγωγής και προμήθειας επιβεβαιώνει εκ νέου την πολυσχιδή παραγωγική ικανότητα και την ευελιξία του επιχειρηματικού μοντέλου που έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει η Εταιρεία, την αποδεδειγμένη μακρά εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει και αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αξιοπιστία αυτής στην επιτυχή, αποτελεσματική και ταχύτατη εκτέλεση σημαντικών έργων στον τομέα των Φ/Β Πάρκων, τα οποία διακρίνονται για τις αυστηρές προδιαγραφές, τις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v