Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το τσίπουρο Αρόδο στο χαρτοφυλάκιο της Beverage World

Το τσίπουρο ΑΡΟΔΟ διανέμεται αποκλειστικά από την Beverage World σε όλη την Ελλάδα.

Το τσίπουρο Αρόδο στο χαρτοφυλάκιο της Beverage World

Το τσίπουρο ΑΡΟΔΟ είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ανανεωμένο “all around the clock” portfolio της Beverage World, το οποίο ενισχύει τη νέα κατηγορία των ελληνικών αποσταγμάτων.

Πρόκειται για ένα τσίπουρο αποκλειστικής παραγωγής για την εταιρεία, που έχει στόχο να ταξιδέψει τους καταναλωτές και να τους συντροφεύσει στις όμορφες στιγμές τους γύρω από το τραπέζι.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία, με το συμβολικό όνομα ΑΡΟΔΟ – καράβι που δεν πιάνει λιμάνι – το νέο τσίπουρο μας υπενθυμίζει ότι σημασία έχει το ταξίδι με ή χωρίς παρέα και όχι τόσο ο προορισμός. Για αυτό, έρχεται να μας ταξιδέψει νοητά σε θαλασσινά ταξίδια και εικόνες καλοκαιριού και να μας συνοδέψει σε αυθεντικές στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς.

Το διπλής απόσταξης τσίπουρο ΑΡΟΔΟ παράγεται με φροντίδα και αγάπη εμποτισμένη σε κάθε σταγόνα σε παραδοσιακά αποστακτήρια με χάλκινους άμβυκες, χωρίς προσθήκη γλυκάνισου. Πρόκειται για μια διαδικασία που απαιτεί μεράκι και αφοσίωση, αλλά οδηγεί και σ’ ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας. Η παραδοσιακή συνταγή του ΑΡΟΔΟ από επιλεγμένες ποικιλίες από Μοσχάτο Αμβούργου και Ροζακί Θράκης, το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία λόγω της γεμάτης γεύσης και των πλούσιων αρωμάτων.

Το τσίπουρο ΑΡΟΔΟ διανέμεται αποκλειστικά από την Beverage World σε όλη την Ελλάδα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v