Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα η Παπουτσάνης

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον με κύριο στοιχείο το σεβασμό στους εργαζόμενους», δήλωσε σχετικά ο κ. Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης.

Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα η Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης, κορυφαία εταιρεία παραγωγής σαπουνιών και υγρών καλλυντικών στην Ευρώπη, πιστοποιείται ως Great Place To Work®, επιβεβαιώνοντας τη συνεπή στρατηγική της στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, επισημαίνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση.

Οπως αναφέρει, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η Παπουτσάνης παρέχει ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο οι εργαζόμενοι αισθάνονται θετικά και επιδεικνύουν προσωπική δέσμευση και αφοσίωση στην επίτευξη συνολικά σημαντικών αποτελεσμάτων.

Συγκεκριμένα, η Παπουτσάνης σημειώνει υψηλές επιδόσεις στην ισότιμη μεταχείριση των εργαζομένων, απορρίπτοντας αποκλεισμούς και διακρίσεις, στη δέσμευση σε υψηλά πρότυπα επιχειρηματικής δραστηριότητας, στην ομαδικότητα και τη συνεργασία, καθώς και στο αίσθημα της υπερηφάνειας των εργαζομένων. Παράλληλα, η εταιρεία εφαρμόζει διαφανείς εσωτερικές διαδικασίες και προσφέρει ίσες ευκαιρίες για την προσέλκυση και ανέλιξη των εργαζομένων, ενώ επενδύει στους ανθρώπους της μέσω ειδικών εκπαιδεύσεων.

«Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας και τα υψηλά ποσοστά αξιολόγησης που οδηγούν σε μία τόσο σημαντική διεθνή αναγνώριση και πιστοποίηση αποτελούν κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε να αποτελούμε εργοδότη επιλογής. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον με κύριο στοιχείο το σεβασμό στους εργαζόμενους, τιμώντας τα περισσότερα από 150 χρόνια ιστορίας και επιτυχημένης πορείας στην ελληνική και διεθνή αγορά», δήλωσε σχετικά ο κ. Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης.

Σημειώνεται ότι η αναγνώριση και πιστοποίηση Great Place to Work® βασίστηκε στις απόψεις των ίδιων των εργαζομένων της Παπουτσάνης οι οποίοι απάντησαν ανώνυμα και εμπιστευτικά στο ειδικό ερωτηματολόγιο του οργανισμού Great Place to Work® Hellas που διερεύνησε τις πέντε βασικές παραμέτρους που είναι σημαντικές σε κάθε εργασιακό περιβάλλον: αξιοπιστία, σεβασμός, δικαιοσύνη, υπερηφάνεια και συντροφικότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v