Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Polyplast Δημ. Παπαδάς

«Έχοντας πάντα στο πλευρό του τον αδερφό του Άλκη Παπαδά και τον γιό του, Γεώργιο Παπαδά, έδωσε μεγάλο αγώνα την περίοδο της οικονομικής κρίσης να διατηρήσει, να αναπτύξει και να επεκτείνει τις δραστηριότητες της επιχείρησης», αναφέρει ανακοίνωση.

Εφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Polyplast Δημ. Παπαδάς

«Την 28/6/24, μέσα σε βαθιά θλίψη ανακοινώθηκε ο θάνατος του Δ. Παπαδά, μετά από γενναίο αγώνα να κρατηθεί στη ζωή. Ο Δημήτριος Παπαδάς, ιδρυτής της εταιρείας πλαστικών Polyplast LTD, υπήρξε ακούραστος, πολυδιάστατος εργάτης της επιχείρησης. Υπόδειγμα ηθικής κ επαγγελματικής συμπεριφοράς. Θαυμάσιος άνθρωπος, δυναμικός κ αθόρυβος με κοινωνικές ευαισθησίες και έγνοια του τον εργαζόμενο», αναφέρει ανακοίνωση.

«Έχοντας πάντα στο πλευρό του τον αδερφό του Άλκη Παπαδά και τον γιό του, Γεώργιο Παπαδά, έδωσε μεγάλο αγώνα την περίοδο της οικονομικής κρίσης να διατηρήσει, να αναπτύξει και να επεκτείνει τις δραστηριότητες της επιχείρησης, εμπιστευόμενος το όραμα του νέου αίματος της επιχείρησης», προσθέτει.

«Ο Δ. Παπαδας, άφησε το πνεύμα ενός εξαιρετικά σεμνού, έντιμου, αγωνιστή ανθρώπου, για την οικογένειά του, την επιχειρηματική κ εργασιακή κοινότητα, και για όλους εκείνους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Αιωνία του η μνήμη. Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει την Τρίτη, 2/7/24, στις 11.30, στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v