Ασημένια διάκριση στην Παπουτσάνης για θέματα ESG από τον EcoVadis

Η εταιρεία κατατάσσεται στο 15% των επιχειρήσεων που έχουν διακριθεί παγκοσμίως για επιδόσεις σε ζητήματα υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και αειφορίας.

Ασημένια διάκριση στην Παπουτσάνης για θέματα ESG από τον EcoVadis

Η Παπουτσάνης, εταιρία παραγωγής σαπουνιών και υγρών καλλυντικών, απέσπασε Ασημένια διάκριση (Silver Medal) στην ετήσια διεθνή αξιολόγηση βιωσιμότητας από τον EcoVadis (2024-2025), οργανισμό αξιολόγησης εταιρικής βιωσιμότητας, και πλέον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συμπεριλαμβάνεται στο 15% των εταιριών που έχουν διακριθεί παγκοσμίως για τις επιδόσεις τους σε θέματα υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και αειφορίας.

Συγκεκριμένα, η Παπουτσάνης αξιολογήθηκε, βάσει διαδικασίας, για τις πολιτικές, τις πρακτικές, τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της σε τέσσερις βασικούς θεματικούς πυλώνες: Περιβάλλον, Ηθική, Εργασιακά & Ανθρώπινα Δικαιώματα και Βιώσιμες Προμήθειες.

«Η κορυφαία αυτή διάκριση από τoν EcoVadis αποδεικνύει τη δέσμευση και συνεχή επένδυση της Παπουτσάνης σε επιχειρηματικές στρατηγικές, πολιτικές και πρακτικές που συγκροτούν ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο και θέτουν τις προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο μέλλον», δήλωσε σχετικά ο κ. Ιωάννης Σπυρίδης, QA/QC Manager της Παπουτσάνης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v