Γεγονός αποτελεί η συμφωνία RomTelecom-OTE

Υπογράφθηκε η συμφωνία μεταξύ της ρουμανικής κυβέρνησης και του ΟΤΕ για την αύξηση του μεριδίου συμμετοχής της ελληνικής εταιρίας στη RomTelecom στο 54% από το μέχρι πρότινος 35%, έναντι του ποσού των 243 εκατ. δολαρίων.

Γεγονός αποτελεί η συμφωνία RomTelecom-OTE
Γεγονός αποτελεί πλέον η συμφωνία μεταξύ του ΟΤΕ και της ρουμανικής κυβέρνησης, που αφορά στην αύξηση του μεριδίου συμμετοχής του Οργανισμού στην RomTelecom από το 35% στο 54%, έναντι του ποσού των 243 εκατ. δολαρίων.

Με τη συγκεκριμένη συμφωνία ο ΟΤΕ εκτός της αύξησης του μεριδίου συμμετοχής του, αποκτά πλέον και τη δυνατότητα να προωθήσει τα σχέδια αναδιάρθρωσης στη ρουμανική εταιρία.

Η υπογραφή από τα στελέχη του ρουμανικού υπουργείου Τηλεπικοινωνιών και τον αντιπρόεδρο του ΟΤΕ, Γιώργου Σκαρπέλη στο Βουκουρέστι, δίνουν τέλος σε πολύμηνες διαπραγματεύσεις.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ύστερα από την απογραφή της συμφωνίας, ο κ. Σκαρπέλης τόνισε πως ”δουλέψαμε πολύ σκληρά μέχρι να καταλήξουμε στη συμφωνία”, προσθέτοντας ότι η εν λόγω συμφωνία θα ωφελήσει τόσο τη Ρουμανία όσο και τον ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v