Νέο Business Lounge άνοιξε η Aegean στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Τον σχεδιασμό του Lounge ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο K-Studio στο πλαίσιο συνεργασίας που διατηρεί με την εταιρεία.

Νέο Business Lounge άνοιξε η Aegean στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Το νέο Business Lounge της AEGEAN, δίπλα στις πύλες αναχώρησης, με άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα στο διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης, ανοίγει από σήμερα ξανά τις πόρτες του στο αεροδρόμιο της Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης» και καλωσορίζει τους επιβάτες της εταιρείας σε ένα διαφορετικό, αισθητά διαφοροποιημένο και νέο χώρο υψηλής αισθητικής και άνεσης, αναβαθμίζοντας την ταξιδιωτική εμπειρία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση το Lounge είναι σε προνομιακή τοποθεσία με άμεση πρόσβαση στις πύλες αναχώρησης, καθώς βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής αναχωρήσεων. Η συνολική του έκταση είναι 345 τετραγωνικά μέτρα, υπόσχεται να άριστη εξυπηρέτηση, ευθυγραμμισμένη με τη υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της AEGEAN.

Εμπνευσμένο από τη λιτή, παραδοσιακή, μεσογειακή αρχιτεκτονική, αξιοποιεί το φυσικό φως και τη μοναδική θέα στο αεροδρόμιο, που φτάνει έως τη θάλασσα, και ενσωματώνει στο σχεδιασμό του τη νέα εταιρική εικόνα της εταιρείας, φιλοδοξώντας παράλληλα, να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε επιβάτη.

Το νέο Lounge της AEGEAN στο αεροδρόμιο της Λάρνακας έρχεται να προστεθεί στα δύο Business Lounges που λειτουργούν ήδη στον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (το ένα στην περιοχή Intra-Schengen και το άλλο στην Extra-Schengen), καθώς και στον χώρο διακεκριμένων επιβατών που διαθέτει στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, σχεδιασμένα να προσφέρουν στους επιβάτες μια ολοκληρωμένη και αξεπέραστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Τον σχεδιασμό του Business Lounge της AEGEAN στη Λάρνακα ανέλαβε και πάλι το αρχιτεκτονικό γραφείο K-Studio, εξελίσσοντας την επιτυχημένη συνεργασία που έχει ήδη εγκαινιάσει με την εταιρεία, παρουσιάζοντας τα προηγούμενα χρόνια τα Lounges στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v