Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφυγή στο ΣτΕ για ”Ξυστό”

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Πρακτόρων Εθνικών Λαχείων και της εταιρίας ”International Game Technology Trading Management & Consulting” ζητώντας να ανασταλεί και να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για το ”Ξυστό”, αναφέρει σε τηλεγράφημά του το ΑΠΕ.

Προσφυγή στο ΣτΕ για ”Ξυστό”
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Πρακτόρων Εθνικών Λαχείων και της εταιρίας ”International Game Technology Trading Management & Consulting” ζητώντας να ανασταλεί και να ακυρωθεί ο διεθνής διαγωνισμός που προκηρύχθηκε από το υπουργείο Οικονομίας για το στιγμιαίο λαχείο ”Ξυστό”, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναικού Πρακτορείου Ειδήσεων.



Οι προσφεύγοντες, αναφέρεται στο τηλεγράφημα, υπογραμμίζουν ότι οι όροι της προκήρυξης του διαγωνισμού είναι αντίθετοι στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία και νομολογία, το ελληνικό Σύνταγμα και την εθνική νομοθεσία.

Ακόμα, υποστηρίζουν, συνεχίζει το τηλεγράφημα, ότι οι όροι (ύψος εγγύησης, πληροφοριακό σύστημα, κ.λπ), ευνοούν συγκεκριμένη ελληνική εταιρία (Intracom) και τον ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v