Στη διεθνή εμπορική έκθεση PLMA συμμετείχε η Παπουτσάνης

Στο περίπτερο της εταιρείες οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το όραμά, τις καινοτομίες και τις πρακτικές παραγωγής της, με έμφαση στη βιωσιμότητα και την υπεύθυνη ανάπτυξη.

Στη διεθνή εμπορική έκθεση PLMA συμμετείχε η Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης, ελληνική βιομηχανία σαπώνων και υγρών καλλυντικών στην Ελλάδα και μία εκ των μεγαλύτερων παραγωγών στην Ευρώπη, είχε δυναμική παρουσία, για ακόμη μία χρονιά, στη διεθνή εμπορική έκθεση PLMA 2024 «World of Private Label», που διοργανώθηκε από την Private Label Manufacturers Association (PLMA) στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, στις 28 και 29 Μαΐου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, η διεθνής έκθεση «World of Private Label» αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο ιδιωτικής ετικέτας και διοργανώνεται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή χιλιάδων επιχειρήσεων και επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Στο περίπτερο της Παπουτσάνης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν την ομάδα συμβούλων της εταιρείας και να ενημερωθούν για το όραμά της, τις καινοτομίες της και τις σύγχρονες πρακτικές παραγωγής πάντα με έμφαση στη βιωσιμότητα και την υπεύθυνη ανάπτυξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v