Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Eργο για το Ταμείο Παρακαταθηκών

Τον εκσυχρονισμό του πληροφοριακού συστήματος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ ανέλαβε η Info-Quest, ενώ μειοδότησε πρόσφατα και για το έργο της αναβάθμισης του ΙΚΑ, με αντίπαλο την Intracom.

Την υλοποίηση έργου που αφορά στον εκσυγχρονισμό του Πληροφοριακού Συστήματος και των Μηχανογραφικών Εφαρμογών του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων, ξεκινά τις προσεχείς ημέρες η Info-Quest.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ότι το έργο κατακυρώθηκε στην Info-Quest, έπειτα από σχετικό διαγωνισμό.

Το έργο, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ θα υλοποιηθεί σε διάστημα 8 μηνών και αφορά στην προμήθεια υλικού και λογισμικού, για την αντικατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού του Ταμείου με σύγχρονα συστήματα, τη μεταφορά όλων των δεδομένων σε προηγμένες βάσεις διαχείρισης δεδομένων και τη σύνδεση των υπαρχόντων front end εφαρμογών στο νέο περιβάλλον.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι η Info-Quest, μειοδότησε πρόσφατα και στο διαγωνισμό του Ι.Κ.Α., με αντικείμενο το έργο ”Παροχή σε Ανθρώπινο Δυναμικό και Μέσα για την εξάπλωση του Συστήματος διαχείρισης Ζήτησης Υπηρεσιών Υγείας”.

Το έργο αφορά στη σημαντική τεχνολογική και λειτουργική αναβάθμιση της υπάρχουσας εφαρμογής για την εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών ραντεβού των ασφαλισμένων του Ι.Κ.Α. Η προσφορά της Info-Quest ήταν 4.019.137,68 ευρώ, ενώ της δεύτερης Ιntracom ήταν 5.575.935 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v