Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερχεται Πέμπτη το «Explore Amazon Day 1» στην Ακαδημία OΤΕ

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εργαζόμενους των AWS και Amazon, να συζητήσουν για ευκαιρίες εργασίας, αλλά και να ενημερωθούν για προγράμματα πρακτικής άσκησης και αποφοίτων. Πού δηλώνουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι.

Ερχεται Πέμπτη το «Explore Amazon Day 1» στην Ακαδημία OΤΕ

Η Amazon και η Amazon Web Services (AWS) προσκαλούν το ελληνικό κοινό να ανακαλύψει πώς είναι να είσαι μέλος της ομάδας της Amazon και να γνωρίσει την κουλτούρα της εταιρείας στο «Explore Amazon Day 1», που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στην Ακαδημία OΤΕ στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εργαζόμενους της AWS και της Amazon, να συζητήσουν για ευκαιρίες εργασίας, να ενημερωθούν για τα προγράμματα πρακτικής άσκησης και αποφοίτων, αλλά και να εξοικειωθούν με τη δέσμευση της εταιρείας στη διαφορετικότητα, την ισότητα και την πολυμορφία.

Στο Explore Amazon Day, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν εικόνα της νοοτροπίας που μεταδίδει η εταιρεία στα στελέχη της, ενθαρρύνοντάς τα όχι μόνο να προτείνουν την επόμενη μεγάλη ιδέα, αλλά και να αναλάβουν την υλοποίησή της και να τη μετατρέψουν σε πραγματικότητα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v