Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εβδομήντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η Ελίν

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος. Με όραμα ένα μέλλον καλύτερο για όλους και όχημα την καινοτομία, επενδύουμε στον ενεργειακό μας μετασχηματισμό.

Εβδομήντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η Ελίν

Η ελίν συμπληρώνει εφέτος 70 χρόνια λειτουργίας στο χώρο της ενέργειας τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 70ετούς διαδρομής που έχει διανύσει, η ελίν παρουσιάζει το επετειακό της λογότυπο, το οποίο αποτελεί τη γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον της. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι γραμμές στον αριθμό 70 αναδεικνύουν το ρόλο της εταιρίας ως μια σταθερή δύναμη προόδου στη διαρκώς εξελισσόμενη αγορά ενέργειας, ενώ η εισαγωγή του πράσινου χρώματος συμβολίζει τον ενεργειακό μετασχηματισμό της ελίν και τον προσανατολισμό της σε ηπιότερες μορφές ενέργειας. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ελίν, κ. Ιωάννης Αληγιζάκης, δήλωσε:

«Το 2024 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για την ελίν. Είναι μια στιγμή ιδιαιτέρως συγκινητική και ως η μακροβιότερη εταιρία του κλάδου στην ελληνική αγορά, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε διαρκώς, διεκδικώντας τη θέση μας στο αύριο. Με όραμα ένα μέλλον καλύτερο για όλους και όχημα την καινοτομία, επενδύουμε στον ενεργειακό μας μετασχηματισμό με στόχο να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται, εδώ και επτά δεκαετίες.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v